Šta je novo?

Pančevački most

420554_10150622929713672_217288163671_9074396_103521273_n.jpg
 
Pripreme za izgradnju nove pristupne rampe Pančevačkom mostu »

05. Mart. 2012 | (18:12 -> 18:41), Izvor : Studio B, Komentari: 0

U delu Bulevara Despota Stefana gde će biti izgrađena nova pristupna rampa Pančevačkom mostu, u potpunosti je uklonjena većina objekta.


Preostalo je da se sruše dve barake, za čije je dosadašnje stanare obezbeđen drugi smeštaj, kao i vulkanizerska radnja, koja bi trebalo po završetku upravnog postupka, do kraja marta da bude uklonjena.
Predsednik opštine Palilula Danilo Bašić, kaže da će pripremni posao biti završen do kraja meseca, nakon čega počinje izgradnja petlje Pančevački most.
 
Iskopah iz nekog plana da ce onaj pothodnik(podzemni prolaz) biti radjen pri rekonstrukciji mosta.Dakle sigurno ga nece graditi skoro...

Da mi je znati kako ce iskombinovati rekonstrukciju mosta i izgradnju drugog koloseka do panceva?
 
Koliko su puta dve činjenice o ovoj petlji ponovili u toku ova dva minuta? O bogo
 
2.5 miliona eura je opredljeno dakle to 4.5 miliona bi kostalo ako bi radili i drugu petlju.Videh da je rasciscen teren,ostao je samo neki vulkanizer i neka stracara koju romi rasturaju.
 
Danas skoknuh do Ade po sistemu ''laganica'' i reko' da snimim kako izgleda ''trotoar'' na gradskoj strani Pančevačkog mosta (smer ka centru).

[video]http://www.youtube.com/watch?v=pvqmH1yZdlU[/video]
drmusanje kamere je u 90% slučajeva prouzrokovano zbog lošeg puta, čak ni stabilizacija nije mnogo pomogla.

Ja sam i ovako batalio korišćenje trotoara za prelaz Pančevca. Previše stakla, prašine, rupa... Al' eto, koga zanima, nek' pogleda video.
 
dzonihsv":1qrr36pc je napisao(la):
Ja sam i ovako batalio korišćenje trotoara za prelaz Pančevca. Previše stakla, prašine, rupa... Al' eto, koga zanima, nek' pogleda video.
Nick Slaughter":1qrr36pc je napisao(la):
Hoće li ikada kompletan most rekonstruisati???! :notok:

Rado bih podržao incijativu da, kada se završi kompletna rekonstrukcija Pančevačkog mosta , on ponovo ponese ime Kralja Petra II. Svaki most u Beogradu treba čuvati i dostojno ga obeležiti. Tužno je danas videti Pančevački most, prava štrokava ruina, na našu žalost. Uz redovno održavanje, servisiranje i dekorativno osvetljenje, taj most bi imao veoma atraktivan izgled, zbog nas samih, a i zbog turista.
 
Fino :kk:

Ima i ona kamera,bese na sajtu naxija gde solidno moze da se vidi gde ce biti gradjena petlja.
 
eq1qwm.jpg


33uttnl.jpg


2enwyg7.jpg


hspzs5.jpg


Остала је још ова кућа и вулканизерска радња да се сруше...

33ml8wy.jpg


fpcsx0.jpg


2lwlut2.jpg
 
Туга је на шта су нам спали медији. Студио Б је изгледа најгори.
 
Vrh