Zato što je to narušavanje privatnosti tih lica. I zatim bi se to završilo kao prošli put kada je procureo snimak uništavanja validatora, a to je da je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti protiv GSP-a ako pravnog lica, i protiv odgovornog lica (to su tada bili Mileta Radojević, generalni direktor i izvršni direktor SP "Centrala") podneo zahteve za pokretanje prekršajnog postupka, i zbog toga je GSP platio novčanu kaznu, kao i pomenuta dvojica, jer ih je Prekršajni sud oglasio odgovornim zbog tog prekršaja. I šta onda? Dakle, to bi bilo kršenje zakona i GSP nema nikakvo pravo bilo kome da ustupi taj video-zapis osim nadležnom organu na zahtev tog organa?
I samo još nešto, nemojte pogrešno da me shvatite, ovo me izuzetno iritira što se neko tako ophodi prema našoj zajedničkoj imovini. To smo mi svi našim novcem platili i mi svi treba čuvamo to, jer treba to da nam potraje još dugo vremena. Ali nažalost, odlično sam upoznat kako stvari kod nas u praksi funkcionišu i za mnogo ozbiljnije stvari od ovoga. Tako da šta god mi pričali ili pisali, ništa se neće promeniti. Verujte, svakodnevno sam u prevozu, posmatram i putnike, razgovaram i sa vozačima. Neke ukorenjene navike teško da ćemo preko noći promeniti. Tako je kako je. Kao što ne mogu da shvatim ovakav čin uništavanja i naruživanja sedišta u jednom novom vozilu, tako ne mogu da shvatim ni putnika koji će da pojede nešto iz pekare i baciti otpatke na pod autobusa koji je pre dva dana izašao u saobraćaj posle remonta, kao što sam pre dva dana to imao priliku da vidim. A i isto tako ne mogu da shvatim ni vozača autobusa koji će u svom radnom prostoru da baca pikavce ili gura razne kese, ambalažu proizvoda i razni drugi otpad iza sedišta i pored njega. To ne mogu da shvatim, ali nažalost, takvih ljudi ima u velikom broju, koji se tako ponašaju, što iz obesti i bahatosti, što i iz razloga što nisu svesni da to nije u redu i nemaju svest o suživotu u jednom gradu, već verovatno za njih postoje samo oni i niko drugi.