Борска, Браће Јерковић и она улица од Медака до Плавог моста су добиле овакве сливнике. Само се надам да ће чистити сливнике јер се код оваквог решења ђубре таложи на сливнику што не би требало да буде велики проблем очистити.
Ова слика толико добро изгледа, ја немам речи. Нови мокар асфалт + жута и бела сигнализација = 8) (барем мени :lol: )zoran_m":ryd1xg2p je napisao(la):
Гага":1myu50sp je napisao(la):Обнова Тошиног бунара је у току. Скинут хабајући слој асфалта од почетка те улице тј раскрснице са Ивићевом и Јакуба Кубуровића па до Т раскрснице са Париске комуне. На самој тој раскрсници није скидан асфалт, а у наставку Тошиног је скинут до улаза у тц Интерекс. Хабајући слој асфалта је скинут до самих коцки са којима је некада Тошин бунар био поплочан, надам се да се још неко сећа тих коцки. Тренутно раде све шахтове и сливнике, а после иде пресвлачење новим асфалтом. :kk:
Гага":p99hyvpa je napisao(la):Обнова Тошиног бунара је у току. Скинут хабајући слој асфалта од почетка те улице тј раскрснице са Ивићевом и Јакуба Кубуровића па до Т раскрснице са Париске комуне. На самој тој раскрсници није скидан асфалт, а у наставку Тошиног је скинут до улаза у тц Интерекс. Хабајући слој асфалта је скинут до самих коцки са којима је некада Тошин бунар био поплочан, надам се да се још неко сећа тих коцки. Тренутно раде све шахтове и сливнике, а после иде пресвлачење новим асфалтом. :kk:
astrodule":1jhv6zdr je napisao(la):Evo kako teku radovi u ulici Surčinski put. Išao sam od Marka Čelebonovića ka Kiki i u odnosu na prošlu nedelju nema nikakvih promena.
Raskrsnica sa Marka Čelebonovića.
Ovde nema nikakvih radova.
I tek na pola puta do autoputa se vidi neki radovi.
Do ovde su ivičnjake postavili.
Pored pumpe su samo postavili oznake.
Ponvaljam da se ovde ništa vidljivo nije desilo sigurno nedelju dana.
И да хоће не могу овде да направе надвожњак, јерdirektor":3ll5y0rl je napisao(la):Mozda naprave nadvoznjak (u snovima)
Наравно да нема сврхе, било једном и није се у опште показало као добро решење.astrodule":3ll5y0rl je napisao(la):Mislim da nema svrhe tu praviti izlaz na autoput, no videćemo šta će biti.