Mislim da je suvišno o tome i raspravljati. Meni je muka da svakodnevno gledam i prolazim Zmaj Jovinom; na uglu sa Č.Ljubinom često stoji saobraćajni policajac pored koga bez ikakvog problema kola ulaze u pešačku zonu, pa često dospeju i do Kn. Mihaila, nekad i pređu i odu u drugi deo Z.Jovine koji je već postao Meka za parkiranje. jako bih voleo da gradonačelnik reaguje, mislim da bi se jedino tako nešto postiglo.
Taj problem parkiranja u Zmaj Jovinoj, na delu od Kn. Mihaila do Obilićevog venca postoji dosta dugo. Dok je Bogdanović bio na mestu gradonačelnika, ja sam mu pisao na ovu temu preko sajta grada, tj. postavljao pitanja, ali nikad nisam dobio odgovor iz njegove službe.
Evo, sad se problem raširio i tamo gde ga nije bilo čak i kad ulica nije bila popločana.
Taj problem parkiranja u Zmaj Jovinoj, na delu od Kn. Mihaila do Obilićevog venca postoji dosta dugo. Dok je Bogdanović bio na mestu gradonačelnika, ja sam mu pisao na ovu temu preko sajta grada, tj. postavljao pitanja, ali nikad nisam dobio odgovor iz njegove službe.
Evo, sad se problem raširio i tamo gde ga nije bilo čak i kad ulica nije bila popločana.