Sta se desava jel pustise?Izgleda da ce napokon biti pusteno u nedelju
Vest su kasnije uklonili sa sajta tako da pitaj Boga sta se tu radiSta se desava jel pustise?
I folklor obavezno.Ne može to bez bine.
Као фолклораш морам да се сложим да је то мучно, поготову за младе људе који морају да иду тамо да стоје и играју јер нема буџета за аматеризам уколико се не испоштује власт...Слажем се да треба истаћи нашу културу свуда где може (јер су ту присутни углавном неки странци, кредитери, политичари итд), али генерално фолклор се уз њихове сценске протоколе често деградира..I folklor obavezno.
Ranije sam obožavo folklor, čak sam sa ženom išao na festivale po Srbiji par puta.
Ali ovi sad svuda guraju folklor da su mi ga zgadili.
Šta god da rade, folklor.
Nešto otvaraju, devojka u nošnji drži makaze.
Надам се да ће следеће обавештење бити да се затвара десна коловозна трака ка Нишу од петље Сурчин - југ до почетка остружничког моста да би пресвукли она стара 2 km асфалта... Таман им је ту већ сва неопходна саобраћајна сигнализација, само треба да је преместе 2 km раније.I za sada na sajtu puteva nema nikakvog obavestenja o produzetku radova.
Kako su usporili, biće i jun mesec pod znakom pitanja.Stvarno kilave. Do sada je cela petlja Bubanj potok morala biti gotova za trenutni saobraćaj.
Mozda zele da srede 2km ispred mostaPatkica dragi moji, samo patkica
Pogledajte prilog 152543