StaraMo
Advanced
Da li su ovo možda radovi za stubove nadvožnjaka???
Изгледа да јесу!
Nesto mi palo na pamet - kad se prica o nastavku prstena (sektor C), uvek se pominje kombinovani zeleznicki/putnicki most preko Dunava, sto bi po nekoj logici trebalo da znaci da postoji i zeleznica od Resnika do tog mosta. Na slici gore, to bi takodje trebalo da znaci i postojanje zeleznickog tunela. Pretpostavljam da nikakav projekat do sada nije predstavljen javnosti?
Bilo je ovde na forumu,negde posle zone stanice Zuce odvaja novi nadvoznjak preko autoputa i zone oko Ikee.Sad nisam siguran za tačnu lokaciju ali nekih recimo 300metar niže ka Nišu.Nesto mi palo na pamet - kad se prica o nastavku prstena (sektor C), uvek se pominje kombinovani zeleznicki/putnicki most preko Dunava, sto bi po nekoj logici trebalo da znaci da postoji i zeleznica od Resnika do tog mosta. Na slici gore, to bi takodje trebalo da znaci i postojanje zeleznickog tunela. Pretpostavljam da nikakav projekat do sada nije predstavljen javnosti?
Изгледа да јесу!
Pričate obojica o nadvožnjaku preko pijace za nedostajuće isključenje ka Beogradu?
Tako mi deluje.
Bilo je oduvek predviđeno.Potpuno neverovatno je to da ovo nije bilo inicijalno predviđeno nego je dodato naknadno!!!
Na planu koji si postavio, vidi se da će stubovi tog nadvožnjaka (plava boja) biti postavljeni još nekoliko desetina metara posle postojećeg ulazaUstvari ja se ne bi nadao previše, moguće je da će da odrade ili samo stubove ili samo izlaz i deo nadvožnjaka iznad autoputa. A ostatak izlaza prema gradu će da završe tek u budućnosti kada reše kako će to preći auto pijacu bubanj potok.
Ustvari ja se ne bi nadao previše, moguće je da će da odrade ili samo stubove ili samo izlaz i deo nadvožnjaka iznad autoputa. A ostatak izlaza prema gradu će da završe tek u budućnosti kada reše kako će to preći auto pijacu bubanj potok.