МиљковићSRB
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 08.10.2022.
- Pohvaljen
- 1.535
Опет се отвориле рупе на спојницама на вијадуктима, између тунела Липак и Железник, смер ка Нишу.
Konzorcijumu koji nadgleda gradnju obilaznice oko Beograda produžen ugovor do kraja godine
Konzorcijumu koji nadgleda gradnju obilaznice oko Beograda produžen ugovor do kraja godinewww.ekapija.com
Znaci vec sad planiraju da ne zavrse do pocetka juna, cim im je rok za nadgledanje decembar
Sta ga briga, on misli da je Bog i da je samo njegova promocija vazna. Tu ce da prica prilikom otvaranja da je doneo vatru u Srbiju, izmislio tocak i da smo do njega ziveli u pecinama.A on se zamlacuje po Davosu, a most ceka
Jeste potvrdjeno, saznao sam indirektno od izvodjaca da je pocela gradnja veze ka gradu. Nesto nije bio dobar projekat, pa su radili novi tako da je sada krenula sa gradnjom i ta veza.Da li je potvrđeno da se ovde postavljaju stubovi nadvožnjaka za skretanje sa Obilaznice ka BG?
Pogledajte prilog 152769
Gresis.Nije mi jasno ovo probijanje cevi? Totalni sam laik. Ali zar nije radjen metodom otvorenog iskopa? Sta se tu onda "probija"? I po slikama deluje kao da je zemlja nasuta za "probijanje". Jasno mi je da verovatno "zavrseni grubi gradjevinski radovi" ne zvuci dovoljno dobro kao "probijanje". Ili gresim?