U k districtu je 70eur po stanu bez obzira na kvadraturu, ako je za utehu.
Uh, šta bismo mi dali da nam je 70 evra, mi smo za naš stan po staroj ceni plaćali 14.000 dinara. Po novoj to bi bilo izmedju 230 i 300 evra, što je nečuveno.
U k districtu je 70eur po stanu bez obzira na kvadraturu, ako je za utehu.
Da li imate info za lamelu D6 ??Lamela D5 je izabrala novu firmu za odrzavanje koja bi trebalo u narednih par dana da pocne sa sredjivanjem lamela, dvorista i garaze. Firma za recepciju nije odabrana, tako da smo trenutno bez recepcije, ukoliko ne bude ponovljenog glasanja.
Kontakt upravnika zgrade mozete naci na sajtu firme La Presidenta.
Ne, od upravnice dobijam samo obavestenja vezana za lamelu D5.Da li imate info za lamelu D6 ??
HvalaLamela D5 je izabrala novu firmu za odrzavanje koja bi trebalo u narednih par dana da pocne sa sredjivanjem lamela, dvorista i garaze. Firma za recepciju nije odabrana, tako da smo trenutno bez recepcije, ukoliko ne bude ponovljenog glasanja.
Kontakt upravnika zgrade mozete naci na sajtu firme La Presidenta.
Firma je izabrana za sve lamele i vec su ispraznili prepune kante za smece. Do kraja meseca ce raditi gratis a onda ce poceti naplata. Inace sve sto vazi za D5 lamelu vazi (uglavnom) i za ostale lamele. Na sastancima svih lamela ako dolazite mozete cuti sve o odrzavanju i bezbednosti.Ne, od upravnice dobijam samo obavestenja vezana za lamelu D5.
Na žalost ništa a poslednji račun sa 8.500 otišao na 10.500. Moraću do EPS-a.
Od EPS-a je odgovor da je sve u redu sa brojilom (a kako drugacije) ali ja sam poslusao savet komsije i sa preko 10,000 racun mi je za april je 6,700 uz istu potrosnju. Savet je bio da iskljucim pumpu za toplu vodu i da zatvorim oba crvena ventila. Topla voda na slavinama u oba kupatila stize malo sporije a za tuseve posle par sekundi tako da ne primecujem neku razliku a racun je definitivno manji. Izgleda da pumpa, koja po specifikaciji nije neki veliki potrosac, ipak trosi na mesecnom nivou dosta energije a posto stalno pumpa toplu vodu kroz cevi ta voda se hladi i bojler se cesce ukljucuje. Probajte i Vi pa javite da li je i kod Vas smanjena potrosnja.Da li je utvrdjem razlog visokih racuna za struju ?
Zanimljiv koncept, to je meni bilo vrlo čudno u ovom luksuznom kompleksu, dva kupatila dijametralno udaljena i jedan obican bojler od 80 ili 100ltr koji gura vodu preko celog stana do drugog kupatila, očigledno pumpa Š energetska klasa, vrlo čudno rešenje …Od EPS-a je odgovor da je sve u redu sa brojilom (a kako drugacije) ali ja sam poslusao savet komsije i sa preko 10,000 racun mi je za april je 6,700 uz istu potrosnju. Savet je bio da iskljucim pumpu za toplu vodu i da zatvorim oba crvena ventila. Topla voda na slavinama u oba kupatila stize malo sporije a za tuseve posle par sekundi tako da ne primecujem neku razliku a racun je definitivno manji. Izgleda da pumpa, koja po specifikaciji nije neki veliki potrosac, ipak trosi na mesecnom nivou dosta energije a posto stalno pumpa toplu vodu kroz cevi ta voda se hladi i bojler se cesce ukljucuje. Probajte i Vi pa javite da li je i kod Vas smanjena potrosnja.
Da li znate koja je tacna cena za 3. sprat po m2?Da, treći sprat, proverena info.
Da li znate koja je tacna cena za 3. sprat po m2?