Makimaki523
Novice
- Učlanjen(a)
- 09.02.2022.
- Pohvaljen
- 0
ko zna šta su oni sve povezali na zajedničku struju....
E to i ja pomisljam…
ko zna šta su oni sve povezali na zajedničku struju....
Poštovani komšija. U našem stanu nula. Brojevima 0 stanara. Račun za februar 8800 rsd. Da li ste dobili ikakav odgovor o čemu se radi? PozdravPoštovani komšija, ne da su veći nego su ogromni. Ja sam vec pisao o tome, pisao i DEKA Inženjeringu ali nema odgovora. Prva tri računa su preko 8,000 dinara što je skoro tri puta više od potrošnje u mom prethodnom stanu a ovde nas je dvoje manje.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Još ništa, napisaću čim dobijem odgovor.Poštovani komšija. U našem stanu nula. Brojevima 0 stanara. Račun za februar 8800 rsd. Da li ste dobili ikakav odgovor o čemu se radi? Pozdrav
@lcf Kako napreduje sa sredjivanjem stana? Iskreno bih voleo ako mozes da bacis slike i gotovog stana sa namestajem,
Secam se da si spominjao da si duugo planirao i trazio stvari da se uklopi.
Lep pozdrav
La pavoni je zakon,a gde je mlin?Par fotki sa telefona, nadam se da cu narednim danima da se nakanim da napravim nesto kako dolikuje.
Pogledajte prilog 132763Pogledajte prilog 132766Pogledajte prilog 132767Pogledajte prilog 132768Pogledajte prilog 132769Pogledajte prilog 132770Pogledajte prilog 132771Pogledajte prilog 132772
La pavoni je zakon,a gde je mlin?
PAKAOAko ti je lakše pogledaj apoteku na Matijevićevom Hotelu Centar kod Trga...deluje kao bandera sa Otkup laptopova flajerima.
Pogledajte prilog 133747