Kristina":2uyjd6wt je napisao(la):
Vidim da ste se snasli za mejl, dok sam bila odsutna
Svidja mi se ova informacija sa katalozima i ubacenim normalnim lokacijama!!!! Jeeee! Ja sam za to da pricekamo do tada i vidimo kako ce se odvijati situacija, sta ce nam tada ponuditi i po kojoj ceni jer je to momenat kada ce se sve karte otvoriti.
Pozzz
upravo tako, jer i ako cemo da se udruzujemo i protestujemo moramo imati i neki valjani osnov za to - zvanicnu ponudu sa lokcijama, a mi treba zajedno da definisemo prioritet za koji cemo se boriti tj. sta cemo traziti da se izmeni ili poboljsa..
zato sam i rekao da mi imamo fore da cekamo u nekom od ranijih postova
pa nase najvec oruzije protiv lose ponude je da uspemo svi da se udruzimo i da odbijemo istu, ima li efektnije poruke od 1038 kupaca za socijalno neprofitne stanove odbilo kupovinu zbog sumnji u verodostnojnost ponude (ili kako je vec)
nama je cena jedini benefit koji nam ovaj konkurs pruza i nista sem toga, sve dok mi imamo mogucnost izbora za cenu koju ponude izmedju njihove i ostalih novogradnji (profitnih) a bez imalo razlike u ceni ili minimalne razlike - to onda i nije toliki benefit, a konacnu cenu cemo saznati tek na kraju cele price prilikom sklapanja kupoprodajnog ugovora pred useljenje..
- na osnovu ponudjenih lokacija moci cemo da definisemo vid borbe
a) ako je samo kamendin, onda predlazem da vrsimo pritisak od samog starta nakon podele kataloga - tipa losa lokacija iziskuje minimalnu cenu blabla, vec cemo definisati kako treba
b) ako budu vojvodjanska i dr. ivana ribara, onda ne verujem da mozemo dobiti nista manje od cene koju ce ljudi na konkursu pre nas imati, a nasa borba i uspeh bi bio da zadrzimo istu cenu (sumnjam da mozemo oboriti) jer poredjenjem svakog konkursa jasno se moze utvrditi trend kretanja cene..
nisam siguran kako najbolje treba usmeriti nas protest u cilju obaranja ili ocuvanja niske cene..
ako neko uspe da dodje do specifikacije cene radova za cenu kvadrata za prosli konkurs to bi bilo super, znacice nam dosta..