paradox polje
Higher intermediate
Izgleda da smo brojali vagone iste kompozicije, i ja se sećam tih 21 vagona. Ja sam bio u 16.-om ili 18.-om nisam siguran sad baš. Znam da sam u Užicu izašao na livadi i išao peške 100-inak metara do perona.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=545211#p545211:1i8tvrzu je napisao(la):tragac » Суб Јун 16, 2018 1:28 am[/url]":1i8tvrzu]Sam-2,
Možda moji stavovi nisu uvek ispravni, ili ja ne znam da ih najbolje prenesem, uglavnom, ne insistiram da sam uvek u pravu.
Ali čoveče, udavi nas tim spinovanjem protiv Glavne, kao i protiv bilo koje logike na železnici.
BB je jedno od retkih mesta gde možeš da pričaš sa ljudima koji se izuzetno dobro razumeju u železnicu i vozove, i vole ih! Ti takvu priliku nemaš iako radiš na toj istoj železnici, jer su istu preuzeli botovi i korumpirani talog. Tamo nema mesta za prave ljubitelje železnica, čak ni one koji su se školovali da na njoj rade.
A onda ti dođeš ovde da nam prosipaš to što želiš da prospeš.
Ja se kao dete sećam gužve na Glavnoj ranih devedesetih. Sećam se i kad sam izbrojao 21 (slovima: dvadeset i jedan) vagon na Barcu. A onda je došlo vreme koje ti smatraš najboljim za železnicu. Dovoljno.
Tad je železnica bila takođe u lošem stanju, kašnjenje od dva sata nisu smatrana kašnjenima, ali barem je bilo putnika. Sad se sa setom sećam gužvi na šalterima na GŽS.