@vucko
Ne znam onda kako mi uspeva
No, obavezna vakcinacija je druga stvar, ne spinuj.
Nije isto kao posedovanje licne karte, placanje poreza itd.
No, kao sto rekoh, to je vas program i to je legitimno. Neka bude da jeste.
Sigurno imaju oni koji gledaju i kazu, to, napokon neko hoce da uvede obaveznu vakcinaciju. E, pa, srecno sa njima, sa svih njih 876 u drzavi. Ja necu stajati sa vama i blokirati autoput opet. Sta vise, narod ce vas tretirati kao kad vidi Djilasa i ekipu.
Ipak, rekao bih da je tu najveci problem sto niste nista drugo nego kopija neke prosecne zapadne leve stranke. I dalje verujem u nas narod da ima neki vic u sebi i da moze malo da razmislja van okvira.
Nama em trebaju decenije, em nam niko nece trenutno dozvoliti da budemo kao neka zapadna zemlja. Nas razvitak mora biti brzi i plus na neku foru. A na kraju, sve i da nas dovedete na nivo neke razvijene zapadne zemlje, to je daleko od onoga kako bih ja zeleo Srbija da izgleda. Ja mogu sutra da odem u Svajcarsku ili Svedsku, ceka me i smestaj i posao i sve, ali mi ne pada na pamet.
Vi koji blokirate autoputeve, razbijate cevi...sad bi prisilno vakcinisali ljude
Dobrica i ova dzindzerka i ona Karen kandidatkinja za predsednika ce vrsiti proces obavezne vakcinacije
Objasni mi proces kako bi to izgledalo i sta bi se desilo sa mnom koji bi odbio.
Da ne pricam koliko je glup odgovor i koliko ste milioniti put pucali sebi u nogu. Evo, citaj post iznad mog. Biljana koja je zavrsila FPN je za obaveznu vakcinaciju
Nije li odgovor mogao biti, angazovacemo tim strucnjaka koju ce celu situaciju oko kovida dalje pratiti i delovati strucno, a ne na nacin na koji je do sada radjeno? Praticemo dalje razvijanje i sirenje virusa i voditi se i iskustvima iz drugih zemalja i videti sta je najbolje da se pandemija zavrsi?