Šta je novo?

Ne da(vi)mo Beograd!

@Jaran
Tako je, poslednji put sam glasao u nekom prethodnom životu.
Ajde molim te sada lepo idi 2 stranice unazad i dodeli plusić Dobrici za njegov elokventan Tv nastup u znak podrške.

Poslednja izmena:
Apolitičnost je pojam koji se koristi da označi ravnodušnost prema politici, odnosno nezainteresovanost za istu.
Reč je o osobi koja je potpuno neupućena, te nema predstavu o političkim zbivanjima koja se odigravaju oko nje.
Evo sad možeš da se praviš važan da si naučio nešto na forumu.
Uzgred, kao "apolitična" osoba baš si aktivan na temi koja te potpuno ne zanima.
Mislim da si najaktivnija osoba ovde.
Živ ti meni bio. Samo piši. I negativan marketing zna da bude plodonosan.
Možda svojim pisanjem i nateraš neke neopredeljene da glasaju za ove Dobrice.

Pa šta čekaš onda da dodeliš plusić na tv nastup svog miljenika? Mora čovek da vas tera.
Čekam da čujem od tebe da ne zameraš Dobrici sve ono što rade ovi aktuelni. Da ne zameraš Dobrici što hoće da koristi budžet grada za sređivanje zgrada, pošto već to ne zameraš zameniku zamenika gradonačelnika, da prestaneš da zameraš Dobrici što se u sve meša i razume, a ne zameraš to isto aktuelnoj vlasti, da prestaneš da zamerađ NDMBGD što se izjašnjavaju / neizjašnjavaju o nekoj temi, a to isto ne zameraš aktuelnoj vlasti...

Dalje, očekujem da od tebe čujem nešto normalno, a da to nije prozivanje kako sam Dobricin fan i kako je on najbolji kandidat za gradonačelnika, obzirom da ja to nikada nisam rekao, niti sam ikada pozivao ljude da glasaju za njega, pošto sam isticao kako treba izaći na izbore ako si nezadovoljan trenutnom situacijom, a što ti nisi, jer izjašnjavanjem da si apolitičan i da ne izlaziš na izbore, daješ glas aktuelnoj vlasti (govorim uopšteno) i kako treba prestati sa pljuvačinom po Dobrici i traženju idealnog kandidata, nego izlaziti na izbore i menjati stvari sve dok se ne dođe do one opcije sa kojom si zadovoljan (govorim uopšteno).

Dakle, kad se ispune ovi uslovi, dajem (y) na traženi post.​

Pozdrav sa BAS-a. Drago mi je da sam na listi Moramo i za izbore za odbornika skupštine grada Beograda i za narodnog poslanika. :)
poster bas.jpg

Rekoh ok, a onda nadjoh ceo klip

1:47

Toliko o celoj prici 🤣

Beki, hvala ti na podršci jer tvoji komentari su zapravo kompliment za mene. Razumem da pokušavaš da navedeš da smo mi iz koalicije Moramo neke izdajice dok Radulović koji vodi suvereniste je autor Zakona o radu kojim su obespravljeni svi ljudi u Srbiji ili recimo DSS-ovci koji su dali NIS za kikiriki. Ali mi koji nismo nikada bili na vlasti i koji želimo da objektivno dovodimo sve poteze svih vlasti u prošlosti smo problem.

Inače, evo našeg novog spota gde me ima malo više :)

Pa, meni su se skoro sto posto svideli odgovori iz spota koji mi je izasao kao reklama na jutjubu i koji sam postavio kao prvi video ovde.

Onda sam naisao na ceo intervju, sledeci moj post, koji nije editovan za potrebe spota i video da bi uveli obaveznu vakcinaciju da dodjete na vlast, cime ste zavrsili svaku pricu kod mene.

Nema tu nista licno, iznosite program, i vi i svi drugi i narod bira ono sto mu odgovara.

Sto se mene tice, to je dovoljno da ne glasam za vas. Sta vise, da postoji zakon da mora da se izadje na izbore, pre bih glasao za SNS, samo zbog tog pitanja.

Ne kazem da je ispravan stav ili da nije, da je to za opste dobro ili nije, to je moj licni stav i to je stvar preko koje ne mogu da predjem.

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
@Jaran
Tako je, poslednji put sam glasao u nekom prethodnom životu.
Ajde molim te sada lepo idi 2 stranice unazad i dodeli plusić Dobrici za njegov elokventan Tv nastup u znak podrške.
Kako možeš biti apolitičan a pisati ovde, na par ekselans političku temu, i učestvovati u njoj? Kao da kažeš da ne jedeš prasetinu, al samo malo od buta da probaš.

Posebno je tema koliko je "ja sam apolitičan", u stvari politička odluka, i ne može neko ko se ne bavi politikom da donosi političku odluku. Iskreno, mislim da se iza tih "apolitičnih" krije jedan vid bezobrazluka i pranja sebe, svoje neodgovornosti prema društvu u kojem živiš.

Kvalitet usluga koje dobijaš od društva je obrnuto srazmeran broju apolitičkih, i "svi su oni isti" tipova. Što je više tipova koji su previše kul da bi se bavili politikom, to će vlast biti bezobraznija, i samo vikati "pa šta", jer ne postoji kritična masa glasača koji će da mu to zamere. A ne postoje jer pepeljuge glume apolitičnost.

Vucko bi trebao da osnuje sopstvenu stranku, da ne gubi vreme sa tim likovima.

Ja osećam pokret Ne davimo Beograd i koaliciju Moramo kao svoju porodicu i želi da im pomogne da budu još bolji.

Poslednja izmena:
U sustini, meni je obavezna vakcinacija gore nego bilo sta sto je SNS ikada uradio.

Otezavaju maksimalno, ali i dalje ko hoce, moze.

Smeta ti saobracaj? Stekni kondiciju i idi bajsom.

Smeta ti zagadjenje? Preseli se u sumu, planinu...

Smeta ti da ti namecu placanje RTS-a ili preskupa struja? ,,Odjavi struju" i postavi solarne panele.

Mobing, stranacko zaposljavanje, nepotizam? Radi od kuce kao frilenser.

Itd. itd.

Stvari kao obavezno sluzenje vojnog roka, obavezna vakcinacija, zabrana kretanja... su nesto preko cega ne mogu da predjem.

Zastrasujce je koliko se iza nasmejanih levih liberala krije jedna totalitarna partija.
To sa vakcinacijom ih je samo razotkrilo.
Sta sledi posle toga?

Pa to ide tako.

DRVECE, VODA, SUNCE, PRIRODA, SLOBODA, REKE, SUME, DECA, CVECE, obavezna vakcinacija, SOLARNI PANELI, BICIKLI, LJUBAV, SOLIDARNOST, JEDNAKOST

Sto podseca na tj.isto je kao

ZIVELA SRBIJA, JARBOLI, ZASTAVE, KOSOVO JE SRCE SRBIJE, SMRT IZDAJNICIMA I STRANIM PLACENICIMA, briselski sporazum, SPOMENIK STEFANU NEMANJI, VOZ SA IKONAMA...

Beki, ne stižem da detaljno odgovorim ali život u društvu i državi pored prava povlači i obaveze. Prosto ne možeš živeti van sistema koliko god Jutjuberi i moderni desničari koji sebe maskiraju u neke suvereniste i slične to predstavljaju.

Za @vucko:
Rođače ili ne, nije bitno (isto se prezivamo), generalno sam podržavao Vaše aktivnosti. Smatram da je promena vlasti neophodna i možda sam razmišljao da glasam za Vas na republičkom nivou. Međutim posle Vašeg stava o obaveznoj vakcinaciji, nemate moj glas (što u principu i nije bitno). Mislim da ovih modernih desničara kako si napisao u gornjem postu ima malo više nego što procenjujete (što maskiranih što ne maskiranih).

• Sviđa mi se
@vucko

Ne znam onda kako mi uspeva 🤔 🤣

No, obavezna vakcinacija je druga stvar, ne spinuj.

Nije isto kao posedovanje licne karte, placanje poreza itd.

No, kao sto rekoh, to je vas program i to je legitimno. Neka bude da jeste.
Sigurno imaju oni koji gledaju i kazu, to, napokon neko hoce da uvede obaveznu vakcinaciju. E, pa, srecno sa njima, sa svih njih 876 u drzavi. Ja necu stajati sa vama i blokirati autoput opet. Sta vise, narod ce vas tretirati kao kad vidi Djilasa i ekipu.

Ipak, rekao bih da je tu najveci problem sto niste nista drugo nego kopija neke prosecne zapadne leve stranke. I dalje verujem u nas narod da ima neki vic u sebi i da moze malo da razmislja van okvira.

Nama em trebaju decenije, em nam niko nece trenutno dozvoliti da budemo kao neka zapadna zemlja. Nas razvitak mora biti brzi i plus na neku foru. A na kraju, sve i da nas dovedete na nivo neke razvijene zapadne zemlje, to je daleko od onoga kako bih ja zeleo Srbija da izgleda. Ja mogu sutra da odem u Svajcarsku ili Svedsku, ceka me i smestaj i posao i sve, ali mi ne pada na pamet.

Vi koji blokirate autoputeve, razbijate cevi...sad bi prisilno vakcinisali ljude 🤣 Dobrica i ova dzindzerka i ona Karen kandidatkinja za predsednika ce vrsiti proces obavezne vakcinacije 🤣

Objasni mi proces kako bi to izgledalo i sta bi se desilo sa mnom koji bi odbio.

Da ne pricam koliko je glup odgovor i koliko ste milioniti put pucali sebi u nogu. Evo, citaj post iznad mog. Biljana koja je zavrsila FPN je za obaveznu vakcinaciju 🤣 Nije li odgovor mogao biti, angazovacemo tim strucnjaka koju ce celu situaciju oko kovida dalje pratiti i delovati strucno, a ne na nacin na koji je do sada radjeno? Praticemo dalje razvijanje i sirenje virusa i voditi se i iskustvima iz drugih zemalja i videti sta je najbolje da se pandemija zavrsi?

• Sviđa mi se
Takodje, posto se stalno kuka o nedostupnosti informacija i to navodi kao jedan od razloga za toliki broj glasova SNS-a, molim i da vi to postujete i obavestite narod za sta se zalazete. Taj deo oko vakcinacije ste isekli iz reklame. Kao sto imaju bilbordi ZA dobar grad, stavite bilborde ZA obaveznu vakcinaciju.

• Sviđa mi se
Kosovo, ikone... to su glupe price, kao narodne pesme.
Obavezna vakcinacija je daleko gora stvar.
Sta je sledece? Obavezna procena rodne orijentacije za petogodisnjake?
Mobilizacija vojno sposobnih za napad na Rusiju?

Iza toga se krije zelja da stvore jedno poslusno drustvo. Drustvo srecnih idiota,kao u Hakslijevom "Vrlom novom..."

Levi liberali su jednako skloni divljastvu i cenzuri kao i desnica. Pogledajte Ameriku danas.
Pogledajte cime se bavi americka DS.

Za @vucko:
Rođače ili ne, nije bitno (isto se prezivamo), generalno sam podržavao Vaše aktivnosti. Smatram da je promena vlasti neophodna i možda sam razmišljao da glasam za Vas na republičkom nivou. Međutim posle Vašeg stava o obaveznoj vakcinaciji, nemate moj glas (što u principu i nije bitno). Mislim da ovih modernih desničara kako si napisao u gornjem postu ima malo više nego što procenjujete (što maskiranih što ne maskiranih).
Ja sam cak bio spreman da glasm za njih.
Medjutim, oni su se ogromnom brzinom TRANSFORMISALI iz ekoloske partije u partiju najmracnijeg neoliberalizma.
Jednostavno dobili su smernice od svojih sponzora.

I pored medijskih pritisaka, nadamo se da ce sto manje ljudi glastai za njih.

A da li ste vi svesni da je obavezna vakcinacija stavka koju nijedna vlast u Srbiji ne bi mogla da ispuni. OK, i po mom mišljenju je greška takve stvari stavljati u program i pominjati, ali evo, garantujem (iako nisam njihov član) da ako ikada oni pobede, nema šanse da se ta stavka ispuni, tako da ako vam je to jedini problem sa MORAMO, onda slobodno to zabeležite kao propust i glasajte za njih.

Naravno, iskreno se nadam da takve stvari neće forsirati u javnim nastupima, kao ni druge osetljive teme koje je zaista bolje ne forsirati jer postoji velika polarizacija u društvu (tipa usvajanje dece za LBGT parove, smrtna kazna i ostale stvari)

Zar njihova transformacija nije sumnjiva?

A da li ste vi svesni da je obavezna vakcinacija stavka koju nijedna vlast u Srbiji ne bi mogla da ispuni. OK, i po mom mišljenju je greška takve stvari stavljati u program i pominjati, ali evo, garantujem (iako nisam njihov član) da ako ikada oni pobede, nema šanse da se ta stavka ispuni, tako da ako vam je to jedini problem sa MORAMO, onda slobodno to zabeležite kao propust i glasajte za njih.

Naravno, iskreno se nadam da takve stvari neće forsirati u javnim nastupima, kao ni druge osetljive teme koje je zaista bolje ne forsirati jer postoji velika polarizacija u društvu (tipa usvajanje dece za LBGT parove, smrtna kazna i ostale stvari)
Pa to je nivo kao da kazem, ja pravim stranku za obnovu Treceg rajha, ali dajte, molim vas, to je neozbiljno, kako je to u Srbiji moguce sprovesti, tako da zanemarimo to 🤣

Naravno da je nemoguce i da mogu da mi se sagnu svi koji to planiraju, ali bitna je namera i ideja koju oni, sopstvenim priznanjem, imaju.

Treba glasati za nekoga ko ima takve bolesne namere, ali daj da im oprostimo jer jadni to nece moci da sprovedu pa onda nema veze? 🤣

Kao simaptizer kako reče mladi gospodin moderne desnice (nikad politički aktivan i uvek protiv ovih udbaško-naprednih i radikalnih struktura), ja sam prvi išao na njihove protestne šetnje i skupove, podržao sve ekološke proteste, takođe primećujem ozbiljnu transformaciju kod nekih, pre svega ekoloških pokreta. Konkretno kod mene na savskom keju, kao po matrici! Bolje da su ostali na tome, ovako se javlja sumnja u iskrene namere. Karijeristi, toliko će i trajati.

Ja gledam na takve stvari ovako. Ponavljam da ne znam nista ni o čijem finansiranju, ali evo kako ja to vidim.

SVI dobijaju pare od nekoga. Neki od tih SVIH traže da se neka njihova ideja probije do građanstva. Evo, recimo, da Fajzer daje neki novac. Sasvim je logično da oni traže da se negde pomene obavezna vakcinacija, pa čak iako su svesni da od toga nema ništa. Njima je bitno da se priča o tome (kao što radimo mi ovde) i vremenom će se saznati mišljenje građanstva o toj temi. Ako vide da nema ništa od obavezne vakcinacije, neće davati pare više, ili će nastaviti da daju, ali će tražiti da se pomene, lupam, dizanje svesti o vakcini protiv raka grlića materice.

E sad, ja se iskreno nadam da obaveznu vakcinaciju nisu pomenuli samooinicijativno, jer bi to bio glup samoubilački potez imajući u vidu da je svaki glas bitan, a znamo da je većina protiv toga. Opet, možda su ciljali centralne gradske opštine gde je broj vakcinisanih mnogo veći nego uostatku Srbije.

Sve u svemu, po meni je to sporedna tačka njihovog programa i to opravdavam njihovim političkim neiskustvom.

Vrh