Šta je novo?

Ne da(vi)mo Beograd!

Ne radi se o levici i desnici, covek je pametan i ima onu stvar.
 
Зеленовић им је нпр. политичар са лепим искуством, па им ништа није допринео. Да је остао стари цензус, били би ван парламента.
 
Evo sta je Beobuild rekao

IMG_20220407_103138.jpg


Mislim da se zanose puno oko rezultata u Beogradu, kaze Dobrica da su imali 3x vise nego prosli put.

Kao da Sapic kaze da je osvojio 4x vise nego na proslim izborima.
 
Ja ovoj ženi ne verujem. Poštujem nedavimo beograd i ne verujem da su krali pare. Bio sam sa njima u jednoj akciji protiv uzorpatora koji su hteli da unište parkić u kraju, pomogli su nam, najviše se isticao baš Dobrica i to mu neću zaboraviti
 
Nisam teoretičar zavera već samo iznosim svoje mišljenje, a vreme će pokazati da li sam u pravu ili ne. Sva ova hajka na NDM BGD, ne samo ova prozivanja od strane dotične, deluju mi kao ciljani napadi, jer se neki izgleda boje da bi mogli da još više steknu na popularnosti, i da se tako ugroze trenutne pozicije, kakve god one bile.
 
Voleo bih da mogu da kazem da ce lako da se utvrdi istina ali to nikad nije uradjeno u nasoj zemlji pa nece ni sada. Zato cu da ignorisem ovu objavu, ako ih bude vise u buducnosti onda moze da pocne da se prica o nekom nedelu do tada gledam na ovo kao na namestaljku u stilu " svi su isti".
 
Lol čuj ti to "strani donatori" i onda oni te pare troše za sebe, njih dvoje. I nekako uspeva to da se zna u okviru udruženja i udruženje uprkos tome opstaje i strani donatori uprkos tome i dalje doniraju. Kakva smejurija od optužbi.
Njoj je krivo što je izbačena, što i treba da bude zbog takvog odvratno stava koji se očigledno ne poklapa sa stavovima udruženja. Pazi ti to, hajde ja da se učlanim u SNS i vičem "Đilas nije ukrao milione, on je dobar i pošten", pa da se ćutim kad me izbace momentalno.
 
Njoj je krivo što je izbačena, što i treba da bude zbog takvog odvratno stava koji se očigledno ne poklapa sa stavovima udruženja.

Pa pitanje je, sama je rekla "zbog toga što imam petlju da kažem ono što svi mislimo, ali ćutimo." Toliko joj verujem, a svakako treba ispitati i ostale tvrdnje!

Nego provalili ovo iz NDB da narod više ne želi da proguta ta levičarska pro*eravanja u maniru nemačkih zelenih, woke pokreta i sl i da im samo ruši rejting, a omilile se parice koje stižu! Mislim na ličnom nivou, ja sam bio skoro na svakom protestu u organizaciji NDB, zarad odbrane bar privida pravne države, priča na lokalu je i ok, tu treba i da ostanu!
 
Ja ne znam koji su to "svi" koji uopšte misle tako o Oluji, ali dobro... Ne ide joj na ruku ni to što je tako dugo ćutala o navodnoj korupciji, dakle u bilo kojoj drugoj stranci bi ćutala o njihovoj korupciji. Pametnica...
 
Ok, provaljeno je da je doticna fejk clanica, ovo nije njena fotografija, mozda cak ni ime.
 
Vrh