Па и Ћута иде у скупштину.
Ovo je lep rezultat, nova mlada stranka, krajnje leve orijentacije, 10% u Beogradu je ocekivan rezultat, nismo mi Menhetn niti vozimo hibride, daleko je nase drustvo od toga. Dobra osnova za dalje politicko delovanje.
Kako da dizu frku dok su biralista jos otvorena u 22h? Po kom osnovu? S kojim dokazima kad jos nije sve ni prebrojano u tom momentu?
Uostalom, UZS i jeste pricao o tome i najavio dalja motrenja. Ali tebi to nije dovoljno. Ti bi da idemo u Kralja Milana i na slepo protestujemo. A tamo murija vec sve zabarikadirala.
Kako kojim osnovima? Je l' ti shvataš da je RIK prvo rekao objavićemo večeras preliminarne rezultate, pa posle pola sata, kad im je AV naredio, izdali saopštenje da se neće sinoć više oglašavati.Kako da dizu frku dok su biralista jos otvorena u 22h? Po kom osnovu? S kojim dokazima kad jos nije sve ni prebrojano u tom momentu?
Dakle kritika ovde je što neko drugi umesto vas nije stavio Ćutu u prvi plan? Što neki ljudi slični vama se nisu uključili u Ekološki ustanak ili NDM BGD? Kako to da niko ne napravi nešto baš onako po vašem ukusu?
Zašto se ne uključite u rad NDM BGD ili Ekološkog ustanka? Zašto ne pokušate da utičete na kreiranje njihove politike, kampanje, ukazujete na greške?
I uz moje najiskrenije simpatije prema Ćuti, ako je jedan NDM BGD uspeo da ga gurne u drugi plan i postane nevidljiv. Mislim, meni to ne zvuči realno niti mi ide uz sliku o Ćuti.