Nisu nego nisi skapirao poentu. Mogu oni da ukradu, navuku, ucene, manipulisu... i navuku 2 500 000 glasova, dobra opozicija treba da ih oduva sa 3 000 000 glasova.
ok, kada ponovo procitam sa tvojim komentarom, moze se tako protumaciti. i
nevezano za tvoj post, moram reci da se slazem sa benderom ili drugim forumasima, ovo je zaista izbor za smenjivost vlasti. ako upotrebim logiku nekih drugih forumasa, dolazimo do toga, sto bi menjali sns, ako ce ovi drugi isto da se ponasaju?
pa, jbg, ti drugi, dok su bili na vlasti, pokazali su da su izbori jedino merilo (drugim i kvarnim recima, nisu krali dovoljno da ostanu na vlasti) i prepustili vlast.
za sns, utisak mi je da ce biti jako tesko. sns=srs, a srs je jako dugo bio + sps. (ovo je prilika da pozdravim borisa tadica i najpogubniji potpis koji je dao na sastanku sa gljivicom). ali hej! i on je mirno predao vlast.
ne davimo nisu nikada bili vlast, iako cu glasati za njih, mislim da imaju neke svoje mane, ali isto tako brigu oko grada (savamala, peti parkic, inicijative vezano za kulturu, konstruktivnost u opozicionom delovanju - poziv za nenapadanje, umereni stavovi, itd.) da ce biti partner u novoj vlasti. meni je to bilo dovoljno.
da sam na njihovom mestu, ali i na mestu ujedinjene srbije, posle nekog orocenog vremena (6 ili 12 meseci), raspisao bih nove izbore (marinika je na konfi rekla da se to odnosi na vrh ssp-a, i nije precizirala da li je to bgd, srbija, ili predsednik).
o djilasu nemam dobro misljenje, kao coveku, pre svega, ali uporedivo je da on bolje vodio grad od vesica i dr.cicica. ovde se ogradjujem za pravi finansijski izvestaj, a ne o 619miliona budalastinama.
da predupredim pricu oko svog pasivnog izbornog prava, ja ne mislim da sam bolji od ovih koje biramo. i zato cu iskoristiti svoje aktivno pravo, i glasati za ou listu koja mi uliva poverenje.
i na kraju, da se razumemo, kritika opozicije je skoz na mestu.
ali, kritika, poput dobrica student koji zivi od mame i tate i sarene carapice, djilas-tajkun, vladeta-matorac, marinika-rumunka, name it sta jos se pakuje, radomir-debeli bradonja, bez dana radnog staza... stvarno nikom koji iskreno zeli promenu ove skaradne vlasti ne pomaze.