To je zato sto su uspesni ljudi uglavnom usredsredjeni na sebe i svoj rad i posvecuju se njemu.
Nemaju vremena da jure veze da se guraju medju facama, da idu na razne skupove dogadjaje itd.
A to sto su se nasli desetak besposlena studenata koji su bili u mogucnosti da prave razne akcije u gradu jer su ih tata mama izdrzavali jer da nisu pitam se odakle njima toliko slobodnog vremena da budu svuda u gradu i da kradu kadar kamere. Naravno to zezanje je preraslo na neki visi nivo gde sada verovatno i zive od donacija raznoraznih ljudi koji ih podrzavaju kroz pokret NDVBGD pa tako MOZDA vise ne zavise od roditelja ali sustinski gledano ti ljudi nisu nista proizveli niti ponudili nesto pametno.
Kako ce oni da vode drzavu ili grad kad su navikli da ne rade? Ti ljudi jednostavno nemaju radne navike, samo se zale i kukaju. Idu po gradu i kukaju, nemaju jasan plan ni razvijene projekte sta bi oni uradili. Znaci vizije bez i takvi ljudi su jako opasni po drustvo.
Svi mi znamo nekog kukavca koji ceo zivot prica kako nista ne valja a nista ne preduzima da mu zivot bude bolji, uvek su mu krivi drugi za svoj neuspeh. E pa ovi u NDVBGD su ti takvi isti ljudi samo sto imaju neku malu medijsku paznju.
Po meni je to ok, svako ima pravo da radi sta hoce, dok ne ugrozava druge i nije mimo zakona.
Hoces da ucinis nesto za drustvo, a zivis od para roditelja ili se uglavis od nekih clanarina za neku platicu, mislim, ok, dok radis svoj posao kako treba i doprinosis.
Ali po meni je ovo sad kljucna stvar i ono gde padaju i pokazuju da nisu tu zbog aktivizma nego novca.
Mozes li ti Dobrice da se sklonis i kazes, ok, ucinio sam sta sam mogao, ali cilj je pobeda i cilj je da imamo uredjen grad? Ja sam aktivista, a ne neko ko ganja karijeru i hocu da uradim sta je najbolje za Srbiju.
A njegova kandidatura nije dobra ni po pitanju privlacenja glasova i pobede na izborima, a 99 posto ni po Beograd kada bi on stvarno postao gradonacelnik.
Nije lik mogao da prepusti mesto kandidata za gradonacelnika nekom sa vecim ugledom u narodu, nekom arhitekti, javnoj licnosti...?
Mozda se varam, ali mislim da je Cuta u tom fazonu i nece da se trpa tamo gde zna da mu nije mesto, ali sam ipak misljenja da kad je video sta drugi rade, da je trebao malo da se nametne i on preuzme kormilo.
Dobrica gradonacelnik?
Dajte, molim vas.