Beki » Sre Apr 29, 2020 10:19 am[/url]":2nszw318]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=733155#p733155:2nszw318 je napisao(la):
Svetlopis » Sre Apr 29, 2020 2:21 pm[/url]":2nszw318]@Bender, ti si sada opisao jedan globalni fenomen. Neko će ga etiketirati kao kapitalizam, neko kao globalizam, a koji god izam da je, u pitanju je nešto što postoji u čitavom svijetu, a mi nismo izuzetak.
Svi imamo neke vlade i vladare koji nam određuju. Neće tebi neko određivati i miješati se u život? Ma hajde molim te! Probaj da ne platiš internet, struju, vodu, porez na kuću, registraciju za auto.
Zagovaraš li ti neki drugi oblik vladavine? Kažeš da ovo nije ništa protiv ove vlasti kao takve, ali nisi ostao jasan šta onda jeste. Misliš li zaista da postoji druga vlast, koja će biti nekakva mesijanska? Možeš li mi navesti primjer iz svijeta gdje to postoji, da vidim čemu težiš? Je li to islamska država? Amerika? Singaupur? Gdje su to ljudi srećni i gdje im se to neko ne miješa u život?
A ako se ne boriš protiv Vučića, nego čitavog svijeta, objasni mi kako će ga lupanje šerpi promijeniti.
1) Uhvaćen si u laži, povukao si se i sad si opet nastavio kao da se ništa nije desilo. Nađi u Bibliji šta Gospod kaže o laganju.
2) U subotu su svi ćutali, u nedelju se lupalo, u utorak se lupalo i izašlo napolje. Kao hrišćanin, trebao bi da znaš da ni svet nije nastao za jedan dan.
3) Trenutno se borimo za goli život, slobodu, ukidanje dikatature i vlasti koja krši Ustav. Patkici je plus što su skupili m***, ali ako neko od njih misli da je ovo njihov protest i da oni koji lupaju, lupaju po njihovom naređenju, malo se zaj***.
Prvo detaljno odgovori na prvu stavku da bi uopšte mogli dalje da nastavimo, ovako si nebitan i dokazani lažov, tako da sve što dalje kažeš je potpuno nebitno.