Šta je novo?

Ne da(vi)mo Beograd!

Drakche":1h7e2h8x je napisao(la):
Glavni spinovi vlasti u vezi vecernjih lupanja u serpe su:
- da je to zbog policijskog casa.
- da to rade "Djilasovi sledbenici".

Lupnjava je protiv diktature, policijski cas je je samo kap u prepunoj casi bezobrazluka koje svakodnevno priredjuje ova vlast.
To sto lupace zovu djilasovim sledbenicima, stvara jos veci gnev kod ljudi koji lupaju.
Али онда само кажу нема напоље,ако те виде напољу 2100€ казне,ако те виде са дететом 3600 ,али јбг.немају полицијски час.Само у три случаја можеш вани на посао са потврдом,код доктора или у продавници за набавку,а не код нас пол.час и казна 450€ стварно диктатура.Што кажу "није говно но се пас посрао",да је обрнуто опет би се жалили....тужно

Послато са SM-G9500 помоћу Тапатока

Beki":34v33g4a je napisao(la):
Evo, spojio sam sliku i njihov naslov

:D

Свака част момци барем неко нормалан,можда нису најњежније фаце али барем размишљају о Србији,прије нео неко стави коментар само д додам не гласам за никога....а хоћу вас сигурно не

Zanimljiva dva posta, jedan za drugim. Zalazes se zabranu izlaska i kaznu od 2100 evra, a u drugom postu kazes svaka cast ljudima koji su prekrsili policijski cas.

Na toj slici, po tvome, ima skoro 20 000 evra u kaznama za budzet.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=733577#p733577:248nb3qa je napisao(la):
Msc » 30 Apr 2020 02:07 pm[/url]":248nb3qa]Свака част момци барем неко нормалан,можда нису најњежније фаце али барем размишљају о Србији,прије нео неко стави коментар само д додам не гласам за никога....а хоћу вас сигурно не

A mo žda suj pismeniji tebe nego, Prjijatelje ?
Naj prije da je tako, elda.

Banja sve bolja i bolja.. :sesir:
Gde li je bizon postavio krda večeras..

Pa jedno od njih beše na kolovozu i ostrvima ispred Skupštine... (pogledajte vesti)

Jel neko cuo bilo sta u pola 9? Iskreno odgovorite. Ja nista. Penzioneri napadaju ,,opoziciju" ispred skupstine i navijaci pale baklje na krovovima par zgrada u Srbiji.

Izgleda da je to sve sto im je ostalo - placeni huligani i izlapeli penzioneri.

Sto se tice navijaca, Nova pise da su u pitanju Hijene, navijacka grupa Crvene zvezde.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=733691#p733691:e4xri362 je napisao(la):
Beki » 30 Apr 2020 08:22 pm[/url]":e4xri362]
...
Sto se tice navijaca, Nova pise da su u pitanju Hijene, navijacka grupa Crvene zvezde.

"Bizoni".

To je bila i moja ideja, samo nemam protiv koga da se borim :cry: Ovako, uzivam u tisini.

U 37 bloku je buka sve jaca i jaca i bilo je nadvikavanja sa kerovima koji su palili baklje na Bezaniji.

Zna se koja je navijačka grupa na Bežaniji. Čak i da oni ne pale baklje, mogli bi da spreče ovako nešto i teško da bi ovo moglo da se izvede bez njihove dozvole. E, moja Zvezdo...

Inače, imam tu deformaciju da čitam njihov forum još od tinedžerskih dana i bio sam prijatno iznenađen kako nisu odustali od gađenja prema Slobodanu Miloševiću i kako su i dalje ponosni na 5.oktobar, čak i ne misle da je Otpor bio greška i njihove zastave na tribini. Sve je to pisano predhodnih dana i to baš od strane dotičnog sa Bežanije.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=733691#p733691:1hl09rqt je napisao(la):
Beki » Čet Apr 30, 2020 9:22 pm[/url]":1hl09rqt]Jel neko cuo bilo sta u pola 9? Iskreno odgovorite. Ja nista. Penzioneri napadaju ,,opoziciju" ispred skupstine i navijaci pale baklje na krovovima par zgrada u Srbiji.

Izgleda da je to sve sto im je ostalo - placeni huligani i izlapeli penzioneri.
Vala baš.

A što se tiče buke, nije bilo ništa u 20.30 oko Studentskog trga.

jel se to meni chini ili se ova "spontana okupljanja sa razglasom i vatrometom" praktichno desavaju samo u zvezdaskim krajevima? Kod fontane se u pola 9 nista ne cuje, osim onog sto dodje iz bloka 30, 21. Ako jeste, josh vishe me je sramota za koji klub navijam.

Mene je bilo posebno sramota posle slučaja Alen Omić, ali to je sve brojčano vrlo ograničen krug ljudi.

Inače, nisu normalni što rade ovo. Ispadaju smešni i mobilišu dodatno narod protiv sebe. Dodatno mi podgrevaju teoriju da žele privremeno da siđu sa vlasti:)

Вата их опасна параноја...на најмањи знак неког масовног испољавања бунта они се узпаниче. Није случајно да су укинули полицијски час у суботу и недељу а није ни први пут да показују зубе и организују контра манифестације. Само је ово са навијачима једино што су могли да смисле јер они немају капацитет да натерају неког да лупа у подршку њима.

Ne samo da nije prvi put da organizuju kontra-miting, vec se cela rezimska politika sastoji u kontriranju i kopiranju postupaka opozicije, samo "brze, jace, bolje". To im je obrazac.

Koliko je tuzno sto je sve jasno kao dan i sto bi ga bilo kakva normalna opozicija oduvala na izborima i uzela jedno tri miliona glasova.

U Srbiji se normalni ljudi ne bave politikom.

Vrh