Šta je novo?

Ne da(vi)mo Beograd!

U naselju prvi put bez aplauza u 20h, šerpasi sve bolji iz dana u dan, bizonima ni traga ni glasa..

Која то „екипа навијача” подржава велеиздајника на челу државе, кога Ви погрешно идентификујете с државом?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=733321#p733321:2g74tquk je napisao(la):
Хаеул » Sre Apr 29, 2020 9:28 pm[/url]":2g74tquk]Која то „екипа навијача” подржава велеиздајника на челу државе?
Delije ga podržavaju, jer je njihov.
Grobari ga preziru.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=733325#p733325:52zrid6d je napisao(la):
Bender Rodriguez » 30 Апр 2020 04:30[/url]":52zrid6d]
Подржавају га отприлике онолико колико Срби на КиМ подржавају његовоу листу. Ако је купио пар мајмуна на врху, није купио све.

Но, ја о мрачном свету навијача и сродних глупости не знам ништа, тако да је боље да не коментаришем.

У закључку: неприхављтвио је било какво позивање на насиље, баш као и позивање на кршење прописаних мера. Можете бити за промену мера, али нико нема право да их крши.

Ne znam ni ja, i sve ih smatram podjednakim pavijanima. Ali prosto hteo ne hteo, čujem usput neke informacije, a ponešto i sam vidim.
Vučić je od vajkada bio zvezdaš, to je jedna od retkih stvari koju nikad nije menjao i poricao. Zato je usko povezan sa njenim navijačima.
A Grobare, po onome što sam čuo a i video, je dobrano satro i poremetio im ''aktivnosti'' otkako je na vlasti.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=733331#p733331:2tozz263 je napisao(la):
Bender Rodriguez » 30 Апр 2020 04:36[/url]":2tozz263]Ne znam ni ja, i sve ih smatram podjednakim pavijanima. Ali prosto hteo ne hteo, čujem usput neke informacije, a ponešto i sam vidim.
Vučić je od vajkada bio zvezdaš, to je jedna od retkih stvari koju nikad nije menjao i poricao. Zato je usko povezan sa njenim navijačima.
A Grobare, po onome što sam čuo a i video, je dobrano satro i poremetio im ''aktivnosti'' otkako je na vlasti.
Ма, декларише се он и као Србин, па ништа.

Не знам много о тим „павијанима”, којима можемо захвалити на томе што се просечан човек не осећа безбедним на трибинама, али мој утисак јесте да њега мало ко воли, и да навијачи свих шара и боја редовно скандирају против њега.

Realno ne možete protiv Vučka.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ag9OqXQIWPc[/youtube]

Valjda treba: "Đilasu, lopove", ne "Đilase, lopove"?

Da li oni išta umeju da urade kako treba?

Рално, можемо, али не предвођени истим излизаним политичким кадрима који Вучићу замерају само то што нису на његовом месту.

Долазак „опозиције” на власт значиио би наставак политике која се води, у континуитету, још од слома Коштунице (коме се такође може штошта замерити).

Ако је некима једини циљ срушити Вучића, нека изволе. Мени је циљ променити политику која уништава Српство и Србију.

Srbija, 2028. godina, narod se buni što imigranti iz nekompatibilnih zemalja počinju da prave sve veće i sve gore incidente po gradovima.
Botine, navijači, Dragan Vučićević i ostatak ekipe: Đilase lopove!

:kafa:

I zato se glasa po sistemu održa(va)nja ravnoteže. A ne po sistemu ''iz**bo me kleptoman, od sad ću da volim psihopatu''. Niti po sistemu ''glasam za Miku jer je Mika iz mog rodnog sela/grada, samim tim znam da je pametan i dobar''.

Tužno, ali tako je. Haeul mašta o zemlji gde će opet da se bira veće dobro od nekoliko ponuđenih. Ali ono što on, i mnogi drugi ljudi širom sveta (ne samo Srbije) ne razumeju, je da su ta vremena odavno prošla. Sve je manje društava u svetu gde se izbori i dalje vrte oko odabira većeg dobra. Uglavnom se svodi na biranje manjeg zla ODNOSNO na uspostavljanje ravnoteže između njih.

Zato da sutra nestanu i ove neke glave iz opozicije, mene ne bi pogodilo. Smetalo bi mi što se povećava monopol vlasti, ali ne bih žalio za samim tim osobama. Jer se ne vezujem za njih. S druge strane, da sutra Vučić nestane sa političke scene, pa desetine hiljada ovaca širom Srbije bi seklo vene.

P.S.
A onda bi tražili novi mentalni slučaj da od njega naprave novog Tita/Slobu.

Pa, dole god vlast postavlja zvučnike na solitere i organizuje navijačke bakljade, a NDBGD nije u toj priči, onda su na pravoj strani.
Laku noć svima i sve najbolje želim.

Pa ko to osporava? I ponavljam opet, ako patkice misle da je ovo lupanje u 20:05 njihova zasluga i da ljudi zbog njih lupaju, malo su se zaj***.

A ako su oni, kao i Vucic, samo placeni iz istog izvora da glume opoziciju, sto bi onda Vucic uopste slao batinase na njih?

Postovi koji su pozivali na nasilje su obrisani shodno tome i reakcije na njih.

Glavni spinovi vlasti u vezi vecernjih lupanja u serpe su:
- da je to zbog policijskog casa.
- da to rade "Djilasovi sledbenici".

Lupnjava je protiv diktature, policijski cas je je samo kap u prepunoj casi bezobrazluka koje svakodnevno priredjuje ova vlast.
To sto lupace zovu djilasovim sledbenicima, stvara jos veci gnev kod ljudi koji lupaju.

Bender Rodriguez":1lu4w5c0 je napisao(la):
Grobari ga preziru.
To nije tačno. Profesionalni navijači sa obe strane ga podržavaju, a obični preziru.
Delije su zimus htele da smene Zvezdana Terzića, jer je bio za stolom sa Danilom Vučićem i vođame jedne frakcije grobara koji mu glume gorile.
Sa istom ekipom grobara je slikan i na mondijalu https://www.krik.rs/s-kim-je-predsednikov-sin-navijao/

Mene zanima da li će sada Đuka da se založi za krivično procesuiranje ovih koji su divljali sa bakljama sinoć, kao što je pre dva dana u skupštini pozivao na hapšenje ljudi koji su protestovali na Dorćolu.

Ova vlast paranoično, na sve načine pokušava veštački da zamaskira i zataška svaki pokušaj izražavanja suprotnog mišljenja. Samo neki od primera:
- građanski protesti -> kontra miting u Novom Sadu uz sendviče i autobuse
- Utisak nedelje -> Hit tvit
- spontano lupanje u šerpe -> organizovan performans huligana

Ta količina kompleksa koji oni ispoljavaju na ovaj način ja mislim da nikada nije viđena.

Neće se Đuka založiti za procesuiranje, pošto je i on bio na krovu i palio baklju.

Evo na ovoj slici se lepo vide patriJote od sinoć:

Screenshot_2020-04-30.png

Link do tvita: https://twitter.com/BgDisident/status/1 ... 7494440961

Evo, spojio sam sliku i njihov naslov

:D

QVSTtRF.png

Drakche":1t5lpzq2 je napisao(la):
Glavni spinovi vlasti u vezi vecernjih lupanja u serpe su:
- da je to zbog policijskog casa.
- da to rade "Djilasovi sledbenici".

Lupnjava je protiv diktature, policijski cas je je samo kap u prepunoj casi bezobrazluka koje svakodnevno priredjuje ova vlast.
To sto lupace zovu djilasovim sledbenicima, stvara jos veci gnev kod ljudi koji lupaju.
Код нас треба као у Аустрију без полицијског часа.

Послато са SM-G9500 помоћу Тапатока

Vrh