Šta je novo?

Ne da(vi)mo Beograd!

Да ли су поштоване колеге форумаши јуче лупале у шерпе у 20.05? Ја нисам, и то из следећих разлога:

• Зато што се влада не руши у време кризе, и то из два практична разлога: тада је није ни добро рушити, ни лако срушити.
  • Зато што се влада не може срушити детињастим методама којима прибегава наша „опозиција”, која је за свега пар месеци успела да потпуно списка и оно мало претходно стеченог политичког капитала, тиме показавши да је политички поптуно недорасла хер Гебелсу и његовој камарили. Све што „опозиција” чини свих ових месеци иде директно на руку владајућој хунти. У напорима да каналишу бес народа и преокрену воду на своју воденицу, заслепљени властољубљем, својом несплогом, сујетом, неспособношћу и незрелошћу, чланови „опозиције” су успели само да умртве народни отпор и спрече стварање било каквог покрета. Ту своју политичку неспособност „опозиција” показује и данас, овом најновијом идиотском одлуком да се с позицијом обрачуна баш сад, у најнепогоднији тренутак.
  • Зато што не видим никакву поенту у рушењу издајничке, хистерично прозападњачке и штеточинске позиције да бих је заменио „опозицијом” коју чине политички истомишљеници позиције, и бивши партијски другови њених чланова.
  • Зато што у Србији не постоји права опозиција заједничкој елдепеовској политици позиције и „опозиције”, чији је једини спор око једнако им миле власти.
Ко је разумео, разумео је. Осталима препуштам да ме почасте увредама. Нећу на њих узвраћати, нити ћу се више враћати на ову токсичну тему. Мука ми је од политике.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=732667#p732667:10m1qoya je napisao(la):
Хаеул » Uto Apr 28, 2020 3:28 pm[/url]":10m1qoya]Да ли су поштоване колеге форумаши јуче лупале у шерпе у 20.05? Ја нисам, и то из следећих разлога:

• Зато што се влада не руши у време кризе, и то из два практична разлога: тада је није ни добро рушити, ни лако срушити.
  • Зато што се влада не може срушити детињастим методама којима прибегава наша „опозиција”, која је за свега пар месеци успела да потпуно списка и оно мало претходно стеченог политичког капитала, тиме показавши да је политички поптуно недорасла хер Гебелсу и његовој камарили. Све што „опозиција” чини свих ових месеци иде директно на руку владајућој хунти. У напорима да каналишу бес народа и преокрену воду на своју воденицу, заслепљени властољубљем, својом несплогом, сујетом, неспособношћу и незрелошћу, чланови „опозиције” су успели само да умртве народни отпор и спрече стварање било каквог покрета. Ту своју политичку неспособност „опозиција” показује и данас, овом најновијом идиотском одлуком да се с позицијом обрачуна баш сад, у најнепогоднији тренутак.
  • Зато што не видим никакву поенту у рушењу издајничке, хистерично прозападњачке и штеточинске позиције да бих је заменио „опозицијом” коју чине политички истомишљеници позиције, и бивши партијски другови њених чланова.
  • Зато што у Србији не постоји права опозиција заједничкој елдепеовској политици позиције и „опозиције”, чији је једини спор око једнако им миле власти.
Ко је разумео, разумео је. Осталима препуштам да ме почасте увредама.

MOrate razumeti da u Srbiji postoji samo prozapadna ili proX pozicija.
Uvevek i samo jedno je bitno i za tos e dobijajau glasovi, a to je sluzenje stranom interesu.
Srpska tv elita ne zeli d ab ude suberena jer bi to donelo neku vrstu odgovornosti.
Bolje je sedeti po kaficima.

Medjutim, ovde postoji organski bes zbog besmislenog zakljucavanja ljudi.

A Vucic, on je savrsen izbor zapada i njihov najbolji igrac do sada.

Ja rusim protivustavni policijski cas, a ne Vladu.

Ja sam za dizanje imuniteta nacije, a ne rusenje. Pa ako i virus udari, lakse ce se podneti. Znam koliko se jace i zdravije osecam danas, posle dva dana trcanja na suncu, nego u nedelju uvece kada sam se raspadao i fizicki i mentalno. Bolje uvesti obaveznu setnju, trcanje, biciklizam...nego zatvarati ljude u kuce.
Generalno, ne samo u ovim okolnostima.
Gde su Durent i oni silni zarazeni sportisti danas, nije im dlaka sa glave falila, ni nakasljali se nisu, samo im je neko ustanovio virus jer ih je organizacija testirala.

Gde je logika da dan pred policijski cas bude 500 ljudi u marketu ili u redu ispred, kada bi ih u normalnim uslovima bilo 10? Neko bi dosao u 8 uvece, neko u 10, neko u 12...neko taj dan ne bi ni imao potrebu da ide u nabavku...

Gde je logika da pedeset ljudi seta pse u 11 sati ispred moje zgrade kada bi ih inace u to doba bilo jedan ili dva?

Evo, sad je trenutno u parku vise ljudi nego ikada u normalnim uslovima jer svi jadni koriste poslednje trenutke slobode za danas.

Gde je logika u otvaranju kafica, kladionica, manikira, pedikira, solarijuma, teretana...? Ko ce to da propadne bez tih stvari? A svi ti vlasnici su obezbedjeni za citav zivot i nece da propadnu ako ih drze zatvorene par meseci. Zna se ko drzi 99 posto kafica u Beogradu, cast izuzecima.

Zasto ja ako sa nekim provedem vikend u stanu, ne mogu sa tim istim ljudima da sedim za vikend i u parku na 25 stepeni?

Jutros sam trcao od pijace na Banovom brdu, presao na tramvajske sine kod Hipodroma gde nema zive duse jer tramvaj ne ide, dosao do Topciderskog parka, presao prugu, popeo se pored groblja do Ski staze i vratio se kuci.

Koga sam ugrozio? Nisam ni u jednom trenutku bio ni na dva metra od nekog drugog coveka.

Zato sam sad naspanovan za bubnjanje. Vi sedite kuci i gledajte neuroticne Finkinje koje snimaju blogove.

Neka ova drzava pokaze da je drzava pa cu glasati za njih. Nema veze ko se kako zove, nek je i Vucic, dobice moj glas ako radi dobro. Pa covek je izjavio pre par godina da on i drzava nemaju snage da se izbore protiv ,,navijaca" i nikom nista, kao to je to, je*******i ga.

Isto je i sad. Nemas snage da kontrolises ljude, da policija upozorava da se drzi rastojanje, da kontrolises parkove, da nateras ljude da nose maske...more teraj se u tri picke materine.

Pa prvi maj bi mu mogao da mu bude idealna prilika da se resi ono sto i inace treba da se resi godinama, a to je da se sprece ljudi da pale vatru gde im padne na pamet, da bacaju i ostavljaju smece u prirodi, da se napijaju ceo dan i pijani sedaju kasno uvece za volan.

Nek dozvoli izlazak ljudima samostalno ili samo da budu sa onima sa kojima i inace provode dane kod kuce. Nek policija upozorava i hapsi one koji krse te mere ili mere ne drzanja rastojanja, pijanog bancenja, paljenja vatre, bacanja smece... Vanredno je stanje, taman bi bilo idealno da se to preokrene u korist i iskoriste vojska i policija u pametne svrhe.

Itd.

Ne znam da li je za ovu temu ili za temu o Covidu, pa ako treba, prebaciti tamo.
Danas sam išao do Kalenić pijace. Usput sam video kako su bojažljivo, da ih niko ne vidi, delili "V" zastave. Pitao onaj što deli zastave: "Jel imaš još nekog kome bi mogao da daš?". Čovek koji je stajao na ulazu u zgradu, odgovorio da ima još jednog u zgradi i uzeo dve zastave. Nisam ništa fotografisao, da ne bih morao da se raspravljam sa ljudima , a i da bih izbegao eventualni fizički kontakt.

:lol: :lol: :lol:

USTAŠKI MEDIJI PODRŽAVAJU BOŠKIĆA I ĐILASA! "Šerpa protest" glavna tema hrvatskih portala! (FOTO)
Lupanje u šerpe, vid protesta pokrenut od strane dokonih predstavnika opozicije Boška Obradovića i Dragana Đilasa, koji bez političkog programa tumaraju po javnoj sceni Srbije, naišlo je na odobravanje hrvatskih medija koji su u niskom startu čekali da napadnu Srbiju.

Hrvati, koji u niskom startu čekaju da napadnu Srbiju, hvale "na sva usta" napad na vlast naše zemlje, podstičući svaki potez dela opozicije, ma koliko on bio besmislen.

Pametnom dosta.

https://informer.rs/vesti/politika/5135 ... rtala-foto

Čoveče, ono kad 8 godina nisi na vlasti a i dalje drmaš političku scenu. :D

Pa familija Buš je mala maca u odnosu na mračnog gospodara u senci Đilasa. :lol:

Sledeće na redu - Đilas doneo Koronu u Srbiju! Puštao svoje glasače iz inostranstva da se šetkaju po zemlji i inficiraju ljude! :lol: :roll:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=732387#p732387:1untnxpv je napisao(la):
Svetlopis » Pon Apr 27, 2020 9:58 pm[/url]":1untnxpv]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=732281#p732281:1untnxpv je napisao(la):
Bender Rodriguez » Pon Apr 27, 2020 8:26 pm[/url]":1untnxpv]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=732278#p732278:1untnxpv je napisao(la):
MiraC » Pon Apr 27, 2020 8:24 pm[/url]":1untnxpv]Ovo je sirom Srbije uzelo maha. Iznenadih se u Pz se lupa. Steta sto je na ovoj temi mnogi ( kao ja) nisu pratili gradivo.
Od kada se lupa i zviždi? Zaaaato oni razmatraju mere za vikend ponovo....
Od juče valjda.

Ovo sumira ovu čitavu akciju. Lupanje u šerpe traje više od mjesec dana.

Inače, ona slika nije lažna, večeras se mogao čuti i Marš na Drinu. AV razmišlja unaprijed i ako se uzdate u nekakve patke i stranke, teško vama.

https://gradskiportal018.rs/2020/04/28/ ... BGayTZO3Z8

Sad sto ,,Oče naš" da okaješ grehe što svesno lažeš po forumima.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=732667#p732667:7b26fp8n je napisao(la):
Хаеул » 28 Apr 2020 03:28 pm[/url]":7b26fp8n]Да ли су поштоване колеге форумаши јуче лупале у шерпе у 20.05? Ја нисам, и то из следећих разлога:

Ко је разумео, разумео је. Осталима препуштам да ме почасте увредама. Нећу на њих узвраћати, нити ћу се више враћати на ову токсичну тему. Мука ми је од политике.

Traži se momentalno ukidanje zabrane kretanja, ne smena vlasti.
A uvrede na račun vlasti su bonus, onako iz srca.

(Кршим сопствену реч јер остадох недоречен)

Де, колега, не будимо деца: наравно да је смена власти циљ.

То је циљ свега у шта су умешани „опозиција” и њени симпатизери. И то је сасвим легитимно - то, између осталог, и јесте посао опозиције - али онда на сцену ступа све оно што сам изнад навео.

Зато, поштедите своје суђе, јер ово је само још једна у низу куртомуртизација у покушају.

А мера вишедневног полицијског часа је већ на издисају, и то не због нечије организоване вечерне какофоније, већ зато што се власт намерила на олакшање мера, из привредник, личних и партијских разлога.

Bogami, ja se ne zavaravam da će to biti uskoro.
Ali da može da se utiče da se oslabi zabrana kretanja što pre - može, i te kako.

I nije mi do "uranka", meni je ovaj 1. maj petak kao i svaki drugi, imam ozbiljne i praktične potrebe za kretanjem i vikendom (kao i svako, ti takođe).

A ako ti je dobro u kući tri dana bez valjanog razloga, onda ništa.

To što smo protiv vlasti ne znači da smo veverice i da verujemo da ćemo ih smeniti na ovim izborima.
Mora od nečega da se krene. Ni 9. mart nije bio za smenu vlasti.

Bravo Banovo brdo!

Sto bi rekli BBB-i, kad moram njih da citiram: Ajmo Delije, ajmo Grobari, ajmo Radovci, ajmo cetnici, gde ste se sakrili?

Dorcol uzivo. Pocelo je!

94777626_167522734718146_9005595329269071872_n.jpg

Oвај фазон. :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Qa6KTUSJg5U[/youtube]

I svi junaci nikom ponikoše?
Ne volim ni ja nazadnjake, ali ovi sa Dorćola su realno indijanci.

To ne menja činjenicu da su indijanci.
Razumem otpor prema represiji režima, ali protest protiv javnog prevoza apsolutno nema smisla...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=732851#p732851:1dgdcv07 je napisao(la):
Dart » 28 Apr 2020 08:10 pm[/url]":1dgdcv07]To ne menja činjenicu da su indijanci.
Razumem otpor prema represiji režima, ali protest protiv javnog prevoza apsolutno nema smisla...
Bez obzira što je nelegalno i pod okriljem policijskog časa? Ako je tako onda ti je i Hercegovačka ok.

šta se ruši na donjem Dorćolu, nisam ispratio?

Pa i jesmo Indijanci, u borbi protiv kauboja i kaubojske države koja nas ubija i uništava!

Samo ce ishod ovoga puta biti drugaciji.

Vrh