ćao ljudi da li se desilo nekom nešto slično:
pre 6 dana sam na NS Lajkovac uzeo karticu u kanalu za ručno placanje iako posedujem TAG (jer sam mislio da je kanal ručno+ENP, međutim bio je samo za ručno pa mi se rampa nije otvorila). Pri izlasku sa autoputa na NS Obrenovac pokušao sam da platim TAG uredjajem na ENP kanalu (bog da me pita ne znam zašto, reko u sistemu je, proći će
) i tom prilikom je TAG zapištao dva puta (pri ulasku u kanal i pri izlasku iz njega u rikvec) pošto mi je radnica sa stanice rekla da se vratim u kanal za ručnu naplatu jer naravno nije moguće platiti TAGom zbog uzete kartice u Lajkovcu.
Elem, dan kasnije mi je prikazana sasvim čudna cifra u iznosu od 1020 dinara na aplikaciji iako je putarina uredno plaćena ručno na NS (190din). Pa ako neko ima pojašnjenje da nije to neki bag ili "kazna" što sam probao da platim prolaskom kroz ENP tag. Ili je samo sistem registrovao kao da sam koristio najdužu deonicu autouta? Ne ide mi u prilog što sam bacio karticu i račun, jer to nikad ne čuvam, a ovaj iznos od 1020 din mi se pojavio tek dan kasnije kao što rekoh. Al kapiram imaju oni u sistemu da je putarina uredno plaćena.
pisao sam ENPAYu naravno, pošto je njihov tag, ali nema odgovora još (jako su spori u odgovorima na mejl). Hvala unapred ako neko ima neko objašnjenje