Ovo je sa sajma turizma, verovatno će na sajmu auta biti isto ili bar još nešto.Da li je Putevi imati neke promotivne štandove na Sajmu kao prošle godine, popust na tagove i tako to ?
Ne,za 1 kategoriju nemaš potrebe da bilo šta menjaš sem što će ti na displeju pisati uvek taj stari broj.Tag prebacim na OB prosle godine, u nekom vremenu posle toga prodam auto ali tag zadrzim. Kupio sam nov auto, registrovao i pozovem ljude i AMSS za dalje upute. Kazu da ne moram nista sa tagom, samo da stavim u auto i vozim. Malo sam sumljicav u vezi toga ali kazu nema problema. Ne moram da upisujem nove tablice.
Garantovano je neko imao slicno iskustvo a ako je vec pisano izvinjavam se.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Verovatno jedan od zastupnika nekog od ovlašćenih EETS provajdera....Nisam siguran ima ih više a najpoznatiji u DkW,Telepass,UTA itd.Шта је ово?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ja vozim sa tagom iz starih kola cije su tablice odjavljane pre vise od godinu dana.Tag prebacim na OB prosle godine, u nekom vremenu posle toga prodam auto ali tag zadrzim. Kupio sam nov auto, registrovao i pozovem ljude i AMSS za dalje upute. Kazu da ne moram nista sa tagom, samo da stavim u auto i vozim. Malo sam sumljicav u vezi toga ali kazu nema problema. Ne moram da upisujem nove tablice.
Garantovano je neko imao slicno iskustvo a ako je vec pisano izvinjavam se.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
optimizovan je portal za mobilne uredjaje, logovao sam se skoro.Још само кад би Путеви Србије имали апликацију за путарину, а не онај веб портал...
Dešava se,ne tako često ali svaki korisnik se bar jedanput u nekoliko godina suoči sa tim.Evo šta se meni desilo pre neki dan u Obrenovcu čini mi se. Vozim i dolazim na rampu, prilazim rampi vozeći nekih 50-ak, čujem bip, očitao je tag, krećem da dajem gas, međutim rampa se ne diže.
Bukvalno sam stao metar od nje posle dosta oštrog kočenja.
Dva minuta provere od operatera da li je tag učitan, na kraju su samo mahnuli da nastavim i otvorili rampu jer je zaista bio učitan, nisam stigao ni da pričam s njima jer sam blokirao vozila iza.
Možda sam bio prebrz, ali nikad pre mi se to nije desilo. Napominjem da je bilo lepo vreme i sve to, postpaid tag.