S
stex_pb
Guest
Za koga ovo važi?3) do 10% za korisnike vozila sa "EURO" emisijskim razredom, za vozila IV kategorije, putem uređaja za ENP
Za koga ovo važi?3) do 10% za korisnike vozila sa "EURO" emisijskim razredom, za vozila IV kategorije, putem uređaja za ENP
Mislim da je popust zaista mogao biti i veći po ugledu na Hrvate a i obzirom da nam cene nisu uopšte male.sa 6% na 10% (ko se vozi na struju 13%)
Joj opet ce da bude natezanje sa ENPayom.sa 6% na 10% (ko se vozi na struju 13%)
sa 6% na 10% (ko se vozi na struju 13%)
Da li je neko vozio Autoputem ka Hrvatskoj i izašao kod Rume? Tj Šimanovci - Ruma. Ja sam sa enp prošao šimanovce, a na Rumi mi otvorio rampu i na ekranu nije ispisao ništa. Takodje u aplikaciji nemam iznos. Da očekujem da će mi naplatiti neki ceo iznos do Šida pa da pišem reklamaciju?
Izgleda da imaju tehničkih problema sa novim stanicama pošto je na njima drugačija oprema od starih..Sistem bi trebalo da je kompatibilan i korisnik bi trebao imati uvid u svoje prolaske i stanje ali očigledno imaju nekih problem.Ja sam vozio, isto nista nije pisalo na displeju, sad gledam u istoriji prolazaka i taj iznos nije naplaćen i nema ga u evidenciji. Evidentiran je prolazak iz pravca Rume ka Šimanovcima, u povratku i on je naplaćen.
I domaći saobraćaj bi imao problema jer se često kola ne vode na vlasnika ili su ljudi spremni da varaju sa tablicama.,onda sneg kiša i blato ali sve to može da reši i manuelna kontrola od strane operatera.