Uneo sam 15€ umesto onoga što su nudili i uplatio bez problema.Ja sam moj kupio lično i tada je uslov bio da uplatim min 20e kredita.
Deluje mi da i Grci jos uvek menjaju/prilagodjavaju sistem. I meni su "zapale za oko" ponudjene cifre prilikom uplate kredita- 5,10,20....Ko pravi Srbin, probao sam da izvrdam sistem i uneo 17e, dosao do momenta da uplatim, sistem se nije bunio. Nisam uplatio jer imam ~17e, al verujem da bi proslo.
Javi samo kako su prošli prijatelji sa tagomRegistracija na mobilnu aplikaciju prošla bez većih problema,inicijalno bude na Grčkom jeziku pa treba izabrati EN,plaćanje kredita takodje prošlo bez problema jedino što nisam video iznos od 15 eura koji su pominjali kao minimum već 5,10,20 itd pa sam uplatio odmah 20.
Svakako pre mene imam prijatelje koji idu dole pa ću im pozajmiti da isprobam da li radi na druge tablice.
Igrom slučaja danas sam nekim drugim prijateljima koji rade u Austriji kupio tri domaća taga i sa po 500 dinara kredita sve ukupno platio 7476 dinara, dok je ova pošiljka iz Grčke sa sve lepim uputstvom i pokoon kesicom stigla Aksom za džabe......
Iz svima poznatih razloga,svaki dalji komentar je suvišan.
ja sam prošao sa tuđim tagom bez ikakvog problema do Igumenice..Javi samo kako su prošli prijatelji sa tagom
Za mene mislim da je ovo ogroman uspeh imajući u vidu političku pozadinu
Inače broj zavrrzlama koje imaju na strani države i medjuentitske saradnje bi već pri prvom razgovoru ovako nešto proglasio naučnim fantastikom.
Meni se nekoliko puta desilo sa Aliexpressom da blokira karticu ako vise puta u kratkom periodu narucim istu stvar.Ako to stvarno zavisi od banke do banke tu problema može biti uvek pa bi možda bi trebali da razmisle o nekom depozitu novca koji bi bio na nekom racunu korisnika odakle bi se sredstva povukla u slucaju ovakvih problema.Tako se vratismo na pripejd postpejd.I meni se jutros desio bug prilikom naplate na open balkan postpaid sistemu, kao sto je neko vec ranije prijavio.. Kartica validna, sa sredstvima, ali je stigao mail da placanje nije proslo i da je tag blokiran. I jutros oko 10h su probali ponovo i prosla je uplata. Da sam hteo da putujem negde u tom vremenskom prozoru pitanje je da li bi uspeo da idem na ENP kanale..
Ne znam do cega moze to biti, ali pretpostavka je da je banka mozda blokirala transakciju obzirom da je isti iznos kao prethodni racun (ulaz + izlaz).
Koliko je BIH disfunkcionalna država, oni ne mogu jednostavne stvari da reše u okviru unutrašnjih granica.....