paradox polje
Higher intermediate
Таг, спас за супруге .
Taj Master ti je verovatno samo za domaća plaćanja.Pogledajte prilog 165595
Evo kako to izgleda.
Nije, međunarodni je.Taj Master ti je verovatno samo za domaća plaćanja.
Tako su i mene zavrnuli u OTP, kada su mi Visa karticu zamenili za to đubre. Ne samo da ne radi u inostranstvu, nego je i fizički loše izrađena.
Onda sam uzeo Gold Master i sad je sve ok.
Nije, međunarodni je.
Ali očigledno ga je potrebno ponovo uneti u ovo drugo polje. Predpostavljam da je ovo prvo unošenje određeno za domaće plaćanje pa traže ponovni unos i za međunarodno.
Prvo da mi probamo da uključimo NAŠ Parking servis i NAŠ aerodrom pre svega ostalog? Ako nema boljeg rešenja, neka naprave zajedničku infrastrukturu naplate poput Infostana.Evo sada kada smo svedoci da možemo kroz Makedoniju našim tagom zašto misleće glave ove države i pre svega grada Beograda ne sednu za jedan sto i dogovore zajednički tag za sve parkinge ,tržne centre i aerodrom.
Jel toliki problem staviti tu jednu antenu i prilagoditi softver.Kartica za plaćanje je već tu.
Po istom principu i za zemlje koje imaju vinjetu možemo dodati modul softvera za kupovinu vinjete.
Ajde da vidimo koliko će vode proteći Dunavom dok se sete ovoga.
Možda je tako i najpoštenije....Aplikacija je samo ntegrator i skretničar a svaka zemlja ima neka svoja pravila i banke koje rade sa državom pa niko nikome ništa ne nameće.To su osetljiva politička pitanja a posebno kada je Srbija inicijator nečega.Mislim da nije muka uneti taj broj,konverzija svaako postoji i ne treba se oko toga nervirati previše.Мислим да је зато што наплату врши друга фирма. Ја сам регистровао, имало је пробну наплату 1 денар од фирме ЈП Државни патишта Скопје МК. То значи да ако се још земаља, односно оператера аутопута, буде укључивало у Отворени Балкан за сваку ће морати поново да се региструје картица јер се путарина плаћа другој фирми.
Ljudi su apsolutno iskreno pristupili omasovljenju ENP.Pre samo dve godine(2021) su ujedinili sve operatere širom Grčke i krenuli oštro u priču.Pogledajte prilog 165865
Juče potpisao oko 12h, danas stiglo. Dopunih odmah.
Zišljam u nekom paralelnom univerzumu da naši putevi Srbije budu ovako ekspeditivni.
Svaka im čast