Zašto nazivaš ljude bu*****, a sam kažeš da ne znaš o čemu se radi? Možda je bu**** onaj koji je tražio da ih neko tera to da rade?
Postoji Mišljenje nekog pametnog političara koje kaže da firme ne mogu ljudima da isplate novac za prevoz bez oporezivanja (što je legalno po važećem zakonu, do nekog iznosa), ako ti ljudi ne donesu račun. Hoće da nateraju firme da kupuju ljudima markice za prevoz iako ljudi taj prevoz ne koriste. Ali neke, kako kažeš, "budale" kao ja koriste privatni automobil za prevoz do posla i svaki mesec traže račun sa pumpe da bi mogle da dobiju novac koji im po zakonu pripada.
Postoji Mišljenje nekog pametnog političara koje kaže da firme ne mogu ljudima da isplate novac za prevoz bez oporezivanja (što je legalno po važećem zakonu, do nekog iznosa), ako ti ljudi ne donesu račun. Hoće da nateraju firme da kupuju ljudima markice za prevoz iako ljudi taj prevoz ne koriste. Ali neke, kako kažeš, "budale" kao ja koriste privatni automobil za prevoz do posla i svaki mesec traže račun sa pumpe da bi mogle da dobiju novac koji im po zakonu pripada.
:rant: Сада ћу вам такође рећи нешто парадоксално, али болно истинито. У Београду је, конкретно у насељима ближе центру, деценијама уназад уврежено једно крајње увредљиво мишљење (част изузецима) да ниси ,,рођени" Београђанин ако ниси девето колено, како су сви из приградских насеља неваспитани и бахати, ово-оно, тамо-вамо... :bash: Аман људи, шта је са вама?! Зар смо спали на то да по регионалним основама делимо доброту људи?! То више говори о онима који генеришу те поделе, тј. о онима из ,,круга двојке", заправо су они ти који су безобзирни, затворени и пуни страшних предрасуда према људима који долазе из других крајева. Умислили да су елита, а ставови им, ето, говоре сасвим друго. Елита се не постаје преко ноћи, елита се рађа! Наравно, част изузецима, као што рекох и извињавам се због ОТ-а.