Da neukusno je, i ovo nije jača doza sarkazma već prava fotografija čoveka na vešalima koja nema veze sa humorom.EUKALIPTUS":3fh7u0h4 je napisao(la):Nije neukusno. Šta fali malo jačoj dozi sarkazma?
nikola011":3rauyc7t je napisao(la):Izgleda da su provalili gde se najvise svercuju.
zexland":3rauyc7t je napisao(la):O ne ! 23, 88 i 511 !!! Bice mrtvih
maki80":3rauyc7t je napisao(la):... bolje da pojačaju prevoz na potezu 100.... ili možda misle da i tu stave stalnu kontrolu? ...
Jimbo":3gerblhe je napisao(la):Mi svakako i znamo na kojim linijama ima najviše šverca, a to nisu dotične linije na kojima će biti prisutna Stalna Kontrola, koju će obavljati radnici GSP-a, koji privremeno prelaze u BusPlus, na ispomoć.
Pod korigovanjem zakona pretpostavljam da misliš da unesu odredbu koja bi omogućila da kada kupiš neki proizvod ili koristiš neku uslugu nemaš obavezu da isto platiš. :laugh:maki80":26prtpg4 je napisao(la):Građanska neposlušnost -"odbijanje građana da se povinuju zahtevima i zakonima vlasti, na nenasilan način i uz kolektivno masovno učešće. Građanski neposluh označava nenasilni otpor primarno kao sredstvo za izražavanje svojih pogleda . Odnosi se na namerno kršenje zakona sa ciljem da se privuče pažnja ili koriguju nepravde u zakonu, ili određene politike koje praktikuju državne institucije."
Jedino što preostaje.
Voleo bih da se prestane sa ovakvim poređenjima, buduće da smo svi mi, uplatom poreza već platili uslugu, jer se javni prevoz u BG subvencioniše direktno iz budzeta sa 70%.Bivis":1afmjv1h je napisao(la):Pod korigovanjem zakona pretpostavljam da misliš da unesu odredbu koja bi omogućila da kada kupiš neki proizvod ili koristiš neku uslugu nemaš obavezu da isto platiš. :laugh:
stf":2o9cp3i5 je napisao(la):Voleo bih da se prestane sa ovakvim poređenjima, buduće da smo svi mi, uplatom poreza već platili uslugu, jer se javni prevoz u BG subvencioniše direktno iz budzeta sa 70%.
...prema tome, čak i šverceri su uslugu već platili. Oni samo nisu platili istu uslugu još jednom....