vucko":3nayq437 je napisao(la):
Jimbo jel se znamo sa gsp foruma?
U svakom slucaju dobrodosao
To objasnjava i zasto 40ticu izabrase...
Da, moguće... hvala.
No, zaista ne znam po kom su kriterijumu birali linije, ali je sigurno da nisu po broju švercera.
nikola011":3nayq437 je napisao(la):
A inace, ti radnici koji "privremeno" prelaze u BusPlus, cime se inace bave u GSP-u...
U najvećem broju su vozači.
Oni su u BusPlus-u privremeno, verovatno do septembra, kada će BusPlus sam sebi obezbediti dovoljan broj Kontrolora za nastavak akcije Stalne kontrole... u slučaju da se održi, naravno.
Bivis":3nayq437 je napisao(la):
Jimbo, dobro došao na forum. :kk:
Vidim dobro ste pokrili moju liniju 16, zahvalan sam na tome...
Jedno pitanje, da li ćete prekinuti praksu apelovanja i konačno krenuti u sankcionicanje...
Hvala.
Osim što je na liniji 16 prisutna Stalna kontrola, od sutra ujutru će imati i Tačkastu kontrolu na stanici Vuka Vrčevića u smeru ka centru.
Što se tiče sankcionisanja, odavno smo započeli strogo kucanje opomena i naplaćivanje doplatnih karata, ali je sve to individualno do samog Kontrolora.
maki80":3nayq437 je napisao(la):
E, muko moja, probaj nekad da odeš do npr ovče ili jabučkog... čak i do padinske...
Što se tiče tačkaste, biće, dok ih ne razjuri policija što usporavaju saobraćaj.
Sasvim dovoljno poznajem taj potez, a možda čak i više nego što treba... zato znam šta pričam.
Koliko putnika-kako plaćate-takav i prevoz.
Policija sa nama ima saradnju, tako da na tu varijantu - zaboravi.