Boki123
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.02.2019.
- Pohvaljen
- 5.368
Izvor?Cena dnevne karte od 200din biće smanjena na 120din.
Izvor?Cena dnevne karte od 200din biće smanjena na 120din.
1999,99 ili ne placamMesečna da se smanji za prvu zonu na 2250 din. Nakon tih smanjenja neka šalju interventnu da kontroliše karte![]()
Strah me je ovoga. Mogu misliti kakvi će sve mozgovi doći na poziciju službenog lica. Pogotovo što je pretpostavljam konkurs maltene proforme.Što se kontrole tiče, to će da radi 1.200 novih "Belih" tj. komunalaca. Za 200 je već raspisan konkurs a za 1.000 se traži odobrenje republičke Vlade.
Ahahahahahahaha! Cirkus Kolorado. Do preksutra možda proglasi i besplatan prevoz.Izvor je Šapić, a to je upravo rekao na tv Prva u emisiji Jutro.
Sekretarijat je to sugerisao pošto je uvedena karta od 50din.
Са овим најновијим ценама заиста добијају свако право да доведу какве год мозгове који ће да казне сваког ко не плати превоз, јер ко одбије да и по овим ценама које су стварно примерене нашем стандарду плати, тај заиста већ добрано залази у чист безобразлук који заслужује да буде кажњен.Strah me je ovoga. Mogu misliti kakvi će sve mozgovi doći na poziciju službenog lica. Pogotovo što je pretpostavljam konkurs maltene proforme.
VS.Ako ovako bude neću više biti švercer jer neću da se brukam za 120* (50*) dinara kakav god da je prevoz, ta cifra je smešna
Ovime se ulazi u drugu vrstu opasnosti, jer šverceri sada mogu da kažu: "Šta, neće GSP propasti bez mojih 120 dindži dnevno".