Znači i ne znači, zavisno od firme.Da li ovo znači da ćemo dobijati manje para za naknadu za prevoz na poslu? Do sada je bilo oko 4300 dinara.
Jesi li siguran to za broj pandura? To je bila opoziciona priča 90-ih i bila je laž.
Ako izbaciš ove mikro države mi smo tu u top 5 među državama preko 1 milion.
List of countries and dependencies by number of police officers - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Ili kroz mapu
As of August 2016, the Serbian Police has a total of 28,266 of uniformed officers, while a total of 42,817 are employees of the Ministry of Internal Affairs.[2]
To su novi momenti za njegaIli sam ja propustio ili se nigde ne spominje cena karata za mini buseve ili ti E buseve?
U mojoj firmi nam pravdaju racune za gorive oko 4300. Ne pitam zašto toliko, ali redovno im dostavljam jedan račun mesečno na tu sumuZnači i ne znači, zavisno od firme.
Kako je bilo 4.300?
Koji novi sistem? Novi sistem ne postoji, za sada postoji samo prezentacija - a i ona ne radi kako treba.Videćemo nap. do 1.septembra kako će da se uigra novi sistem naplate.
Kod mene je 3200 do 3600 dinara i to u zavisnosti od broja radnih dana, a nisi u obavezi da doneses racun sa pumpeU mojoj firmi nam pravdaju racune za gorive oko 4300. Ne pitam zašto toliko, ali redovno im dostavljam jedan račun mesečno na tu sumu
Godišnja karta za penzionere 65+ košta 407din.Kazu mi da su cak i oni (kao penzosi) protiv toga i da penzosi treba da placaju 400 din mesecnu kartu odnosno 4.800 godisnje.
penzosi treba da placaju 400 din mesecnu kartu odnosno 4.800 godisnje.
Добро али колики уопште могу да буду ти пенали да би претегли над 250 милиона евра субвенција годишње из буџета града? Нешто ми не делује да могу да буду баш толики.
Sednica skupštine grada je u sredu 12.4. i onda će biti usvojen novi sistem naplate.Novi sistem ne postoji, za sada postoji samo prezentacija . .