Jos jedan utisak sa ``terena``.
(Ponositi) Vlasnik sam nepersonalizovane karte (personalizovanu jos nisam izvadio, mrzi me da cekam dok se ne rascisti sva ta guzva
a i zbog Mosada, CIA, FBI, KGB, i ostalih :laugh: ). Pri svakom validiranju kod ulaska u vozilo popijem ozbiljan pritisak na kicmene prsljenove od nekog iza mene ko upada (pod saobracaj) bez namere da se validira, ili bar da zastane dok se mi vlasnici nepersonalizovanih karti validiramo.
Validiranje moje nepersonalizovane kartice traje nesto duze, jer se trudim da pored zvucnog signala, koji govori da je validacija obavljena, procitam i koliko mi je para ostalo neutroseno, a sto je ispisano jako sitnim slovima i brojevima. Situacija je jos gora ako je validator obasjan direktnom prirodnom svetloscu, onda je zaista jako tesko u sekundi uociti cifre preostalog kredita, a pritisak na kitchmene prsljenove raste li raste......Ko po nekom pravilu, taj ko me pritiska po kitchmenim prsljenovima tokom validacije, uglavnom izgleda ko rumunji koji su 90`tih dolazili na buvljak, onako sa subarom i cvikerima tipa Jaruzelski.......Izgleda kao i vecina nasih novih sugradjana( iz 90`tih) :laugh:
Ako se to tako nastavi (sa kitchmenim prsljenovima) bojim se da cu ulaziti u vozila natraske
oslobadjajuci i pripremajuci blagovremeno patiku (il jos bolje kanadjanku) za nevalidatora iza mene, ili cu postati zdusni pristalica
obavezne validacije za sve, cak i za one koji nemaju nikakvu kartu.... :laugh: Drugi nacin za zastitu kitchmenih prsljenova nevidim......
Smatram da je bilo mnogo pametnije da se polozaj validatora odr(a)edi mnogo dublje u samom vozilu (recimo tamo gde stoje oni busaci), a narocito u slucaju ako se ukine obaveza validacije za persone, koje ce mo mi koji nismo persone usporavati prilikom ulaska ako ostane ovako i ako se nasi novi sugradjani ne naviknu na gradsku vrevu......