bojan87":4rjxk6fn je napisao(la):Kao sto je neko vec rekao, validiram se svaki put jer mi to daje osecaj kao da sam na zapadu u nekom normalno uredjenom gradu
Terapija - placebo
bojan87":4rjxk6fn je napisao(la):Kao sto je neko vec rekao, validiram se svaki put jer mi to daje osecaj kao da sam na zapadu u nekom normalno uredjenom gradu
vucko":2mt3xafg je napisao(la):Tragac,ala ces da se ubedacis kada objave razloge za ukidanje validacije,a to ce biti garant pre one reci na I.
tragac":gxyltk7u je napisao(la):Za validaciju, u inat svim Cvorovicima i dezurnim teoreticarima zavere!
tragac":20ww19ro je napisao(la):i jasno je da ce BB narednih nedelja biti na velikom udaru agitatora, verovatno sa po nekoliko kloniranih naloga sa kojih ce se braniti argumenti "inicijalnog" agitatora. To ce drasticno povecati agresivno ponasanje na forumu i zbo toga moramo sami da spustimo loptu na zemlju, izdrzimo tih par dok ne prodje ceo cirkus a sve bez nekih vecih problema, svadja i prepirki.
tragac wrote:
Zar nije jednostavno reci "Ja sam protiv validacije, jer me mrzi da svaki put kad ulazim moram da trazim karticu/novcanik, sto nisam morao da radim do sad" "Ja nisam za validaciju jer mi je pasenogov bratanac od tetke isao u osnovnu skolu sa Veljkom Vlahovicem, gazdom Apexa, a ovaj mi je pricao da svi podaci sa validatora idu direktno u sediste CIA" ili "Validacija je veliki civilizacijski iskorak, jer ce se konacno po pojavama validacije znati algoritam kretnje po gradu svakog potencijalno opasnog huligana, delikventa, silovateljadrzavnog neprijatelja..." i gotova stvar. Ako neko ima potpitanje vezano za tvoj argument, lepo mu odgovoris sta je osnov tvog ubedjenja.