To što se tiče nedizanja buke, mislim da nisu uradili dobar posao... :laugh:jedan od nas":faa91nz6 je napisao(la):E sada da li ce to biti za mesec ili dva to je nebitno, vazno da je posao zakljucen pre izbora i da se ne dize mnogo buke..
Danga":1vqhdc4z je napisao(la):zelja87":1vqhdc4z je napisao(la):ја валидирам директно из новчаника..не знам да ли је било речи о томе, али супер је што и то може...односно то је по мени једино логично.
О томе до сада није било речи, ти си први :lol:
Каква колосална и, наравно - једина логична мисао? :lol:
Мислим да је било питање дана кад ће некоме пући филм. Уколико пратите извештаје телевизијских и писаних медија о ГСП-у и јавном превозу, запитате се да не живите можда у Цириху, Бечу, Ротердаму?deka75":16ld3ir6 je napisao(la):Novinari Studio Đ napadnuti su danas u centru Beograda dok su snimali reportažu o funkcionisanju javnog prevoza.mora da je nekome prekipelo zbog validacije
Ладно пустише човека у прилогу који је рекао да се не валидира!!!Шта се ово дешава?И зашто ја пишем на ћирилици???nova":36wjv41k je napisao(la):
stf":3bcfy9tq je napisao(la):Мислим да је било питање дана кад ће некоме пући филм. Уколико пратите извештаје телевизијских и писаних медија о ГСП-у и јавном превозу, запитате се да не живите можда у Цириху, Бечу, Ротердаму?deka75":3bcfy9tq je napisao(la):Novinari Studio Đ napadnuti su danas u centru Beograda dok su snimali reportažu o funkcionisanju javnog prevoza.mora da je nekome prekipelo zbog validacije
Па то је хвалоспев до хвалоспева. Кад се деси хаварија, наравно, криви су возачи, путници, пешаци, само они нису.....па људима је доста бесомучног лагања.
mradulovic":1dq6wjf1 je napisao(la):validiraj drajver za zvuchnu karticu
mekbejn":232gzfcy je napisao(la):Mislim stvarno, sramota je da ovde opravdavate nasilje, nad kim god bilo!