HCMF":3v5lqyvd je napisao(la):Ako busplus uzima 8.5% prihoda od prodaje karata to znači da prodaja karata sada mora da skoči najmanje za 8,5% da bi prihodi koji su namenjeni gsp-u bili na nivou prihoda pre busplusa odnosno da moraju biti preko 8,5% da bi gsp bio nešto u plusu u odnosu na raniji period, odnosno ukoliko prodaja karata se ne poveća za 8,5% onda je gsp u minusu u odnosu na raniji period :shok:
Da li mislite da će i za koliko će biti povećana prodaja karata?
Ko validira taj ne reskira.Neka baba validira da se nes sekiraDanga":27og2m35 je napisao(la):„...Robovi validatora su, međutim, moj svet, i taj svet treba ohrabriti da ustane i da ne da na sebe: znajte da svaki put kada "validirate" svoju mesečnu markicu ujedno invalidirate sopstveno građansko dostojanstvo! Pa vi birajte gde ste i s kim ste.“
http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1035295
čika srđan":2tbeh1be je napisao(la):Mislim da su kontrolori u nebranom grožđu i da će u stvari komunalci, ako budu pratnja kako je najavljeno, biti zaduženi za treniranje strogoće...
http://www.youtube.com/watch?v=qs4OfFpgdV4vucko":j0zt13vn je napisao(la):Zanimljivo je da ce ekipe kontrolora biti od po troje i da nose samo jedan aparat sa sobom sto cini kontrolu sporu i neefikasnu.
Danga":3pogv4cw je napisao(la):čika srđan":3pogv4cw je napisao(la):Mislim da su kontrolori u nebranom grožđu i da će u stvari komunalci, ako budu pratnja kako je najavljeno, biti zaduženi za treniranje strogoće...
"Boj se ovna, boj se govna, a kad ćeš živjeti?" (TVRĐAVA, M. Selimović)
kopmania":1y39rujw je napisao(la):
upravo sam čekao ovu 25 kroz prozor da je vidim, i tačno je došla kad je trebala
astrodule":1t8odezz je napisao(la):I gde mi sa jeftinijim ulaznicama da saznamo kodove za svaku stanicu?
dziggy":mlfgpyv5 je napisao(la):cek cek, sta je ovo kako ovo? jel ima ovo za sve linije?
mmilos":btzjz3gl je napisao(la):astrodule":btzjz3gl je napisao(la):I gde mi sa jeftinijim ulaznicama da saznamo kodove za svaku stanicu?
http://www.megashare.com/3938119
prva kolona je kod stanica, sad mi je stiglo na mail.
A sta ce biti kad prodju izbori.. videcemoBusPlus Info servis
14.02.2012
Besplatno prvih šest meseci!
Obaveštavamo vas da od 15. februara možete da dobijate informacije o udaljenosti autobusa na osnovu broja stajališta. To vam omogućava novi info servis - BusPlus Info servis, koji će biti besplatan prvih šest meseci.
Servis vam je dostupan preko USSD koda *011* a da biste dobili informaciju o udaljenosti autobusa potrebno je da dodate i broj stajališta na kome se nalazite. Tako, na primer, ako se nalazite na stajalištu sa brojem 203, željenu informaciju dobićete pozivom na *011*203#
Nakon unetog ispravnog koda, na ekranu će se pojaviti sledeće informacije: naziv stajališta, broj linija autobusa na vašem stajalištu, kao i ukupan broj stajališta do stajališta na kome se nalazite.
Podsećamo vas da je mt:s za sve svoje prepaid i postpaid korisnike, koji kupe BusPlus kartice i pristupe BusPlus benefit programu, pripremio brojne povoljnosti.