plazacicmilos
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.06.2019.
- Pohvaljen
- 2.172
Zamenjen glas u 56, sad je Maja s TikToka i tamo, zvuči super i glasno je.
Užasno. Još u Solarisu. Ja isto u Solarisu na 52 umalo nisam pao sa sedišta ali od prijatnog iznenađenja. Zvučalo je jasno i glasno, pored fenomenalnog glasa. Inače prosto nevervatno da su na Čukarici skoro sve zglobni BMC ali praktično nijedan nema ozvučenje. Znači prvi put sam novo ozvučenje čuo u Solarisu koji je slučajno "zalutao". U CAF tramvajima je staro sa integrisanog razglasa a ne preko validatora.Upravo se vozim u Higeru 3465 i deluje kao da najava nije ista. Kaže “Naredno stajalište” zvuk je mnogo glasniji i nema tog ding
To je taj glas. Zvuči mi kao iz Bus Plusa samo što nije na onim bezveznim zvučnicima od validatora nego na pravom ozvučenju.Trenutno sam u higeru 3433 na 27E. Snimio sam najavu. Mnogo je glasnija i glas je 100 puta lepši nego u Solarisima. Poslušajte:
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
I kakvi su joj utisci?Definitivno je ona, evo storija sa njenog TikToka:
Pogledajte prilog 183303
Doris je odličan, već duže vreme radi na TT najave stajališta i navigaciju. Mnogo je bolja od one što iz busplus validatora. Realno bolja je i od one iz CAFa, mada je meni ta omiljena.Definitivno je ona, evo storija sa njenog TikToka:
Pogledajte prilog 183303
Jeste se raspala ta tvoja ukr nazalost ali ajde necemo u raspravu. A pogresio jesam u vezi kontrole, nisi ti o tome pisao.Da ne ulazimo opet u raspravu, zemlja se nije raspala i ništa se ne raspada. I ko je pričao o kontroli?
Nije ništa objavljivala na tiktok-u pored ovog storija, tako da ne znamo. Alo naletim na neki njen buduci tiktok u vezi ovoga šaljem naravno.
Kad sam je pitao da li je snimala najavu za sve linije u gradu, lajkovala mi je komentar, tako da kontam da će biti na svim linijama uskoro, iako na potezu 300 za sad ima neka druga žena1. Glas joj zvuči isto i na prvo slušanje nekog njenog tiktok-a 2. Jedina je osoba koja je objavila da je snimala 3000+ GSP Stajališta 3. Stvarno nemam neki razlog da joj ne verujem
@Сенке јао ја nikako ne volim ženu iz CAF-a uvek mi je zvučala nadr**no
Na 300 je žena iz niškog javnog prevoza, sa sve "nAredno"Kad sam je pitao da li je snimala najavu za sve linije u gradu, lajkovala mi je komentar, tako da kontam da će biti na svim linijama uskoro, iako na potezu 300 za sad ima neka druga žena
Beograd na vodi ima tu čast da mu elita gazi po recikliranim nadgrobnim spomenicima. Tako da bolje nama da zaobilazimo naše rupe, nego njima sve te ograđene i ko zna čime će biti popunjene.haha rupe oko stubova na beogradu na vodi ogradili da slučajno neko ne upadne, a na ostalim mestima po gradu, izvolte upadajte