dervisbegovic_
Higher intermediate
27E glas najbolji definitivno, kad bi on mogao svuda bilo bi top. I ja sam primetio da mi je jako poznat glas, sviđa mi se iskreno.
možda je glas neke naratorke/glumice27E glas najbolji definitivno, kad bi on mogao svuda bilo bi top. I ja sam primetio da mi je jako poznat glas, sviđa mi se iskreno.
daj bože da bude ovakva najava u svim busevima, samo što ne mora ovako glasno.Trenutno sam u higeru 3433 na 27E. Snimio sam najavu. Mnogo je glasnija i glas je 100 puta lepši nego u Solarisima. Poslušajte:
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Dobro je dok imaju oni kontrolu u prevozu a zemlja im se raspala :SPrimetio sam da se kod nas najava previše radi sa nekim naglaskom. Kao da specijalno se trudi da nešto ne pogreši i da naglasi svako slovo. Recimo u Kijevu su svi glasovi kao da čovek priča sa tobom opušteno..
Skoro svaki dan sam u prevozu, ovi novi su mi ušli tačno dva puta do sada i to letos negde. Stara kontrola prosečno 7-8 puta u toku meseca.
Ne verujem u ovo, nije ni nadležnost policije da se bavi naplatom karata, ali u ovoj državi me ni taj scenario ne bi čudio.Kod mene u Kumodraškoj su češće, vidim da često izvode ljude iz autobusa. Primetio sam da su sa kontolorima, standardno Beli ali mislim da ih prati i policija u civilu. Uglanom to bude neki krupni ćelavi sa torbicom, nije ih teško primetiti.
Da ne ulazimo opet u raspravu, zemlja se nije raspala i ništa se ne raspada. I ko je pričao o kontroli?Dobro je dok imaju oni kontrolu u prevozu a zemlja im se raspala :S
Ne verujem u ovo, nije ni nadležnost policije da se bavi naplatom karata, ali u ovoj državi me ni taj scenario ne bi čudio.
Ugrađen je bio u jednoj Cobri na 309 još pre 2-3 nedelje, al na ostalim ga nisam videoInače, imaju zadat rok do kraja decembra da ugrade displeje u svim vozilima i da uvedu najavu stajališta. Ja još uvek nisam video ni jedan naknadno ugrađen displej sem u vozilima koja su ga imala od ranije. Pitanje je hoće li stići do kraja godine da ih svuda ugrade... Pa čoveče u nekim vozilima još uvek nisu završili ni ugradnju zvučnika do kraja. Često viđam izbušenu rupu za zvučnik na vrhu pojedinih vozila... Veoma su spori.
Sent from my RMX3710 using Tapatalk