Da se ne zameraju, idu izboriNesto aplikacija ili baguje ili baguje taj ultra moderan fancy s slokicama operativni centar za pracenja stanja jgp. Dugo misam sreo bele tamo kojima se ja vozim.
Pogledajte prilog 182214
Upravo se vozim u Higeru 3465 i deluje kao da najava nije ista. Kaže “Naredno stajalište” zvuk je mnogo glasniji i nema tog ding
Užasno je. Glas je jeziv, "Sledeće stajalište" ponavlja dva puta, "dong" zvoni po 4-5 puta između stajališta bez ikakve najave nakon toga. Na stajalištu nekad kaže "Stajalište" pa prekine na pola, nekad ne kaže uopšte. Radi na jednom-dva zvučnika samo i to napred. Zadnji unutrašnji displej nije povezan.
Imam dodatni razlog da ne skidam slušalice, jer je ovo jezivo.
Pogledajte prilog 181407
u 3042 na 85 nema zvučne najave nego samo pišu stanice na displeju i čuje se ding zvukNa ovim sam ja primetio: Linija 56 (Nekoliko solarisa);
Linija 27E (par higera i Ikarbusa);
Linija 85 (u pojedinim Solarisima);
Saga trans ( ne znam na kojim tačno linijama) ali to sam čuo ovde od @Vinča307
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Moguće, primetio sam stajališta na displeju pa sam automatski pomislio da radi i zvučna. Takođe Solaris na liniji 83 (ne znam garažni broj) Takodje ima ispisana stajališta na displeju bez zvučne najave.u 3042 na 85 nema zvučne najave nego samo pišu stanice na displeju i čuje se ding zvuk
Na ovim sam ja primetio: Linija 56 (Nekoliko solarisa);
Linija 27E (par higera i Ikarbusa);
Linija 85 (u pojedinim Solarisima);
Saga trans ( ne znam na kojim tačno linijama) ali to sam čuo ovde od @Vinča307
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Тета је ишчезла са 56-ице.Ovo se čuje zapravo i i nije smoreno kao teta iz 56ice