Мени ради, али џабе, скоро никада ми не показује аутобусе, тако да ми је потпуно неупотребљива, не знам у чему је проблем.Мени опција "пронађи најближе станице" НИКАДА није радила.
Aplikacija na apple uredjajima je novija i modernija, pa kada udjes u aplikaciju, automatski ti prikaze najbliža stajališta i klikom na određeno, tebi pokaže gde je vozila, bez potrebe da se kuca broj stanice, to je sve super i brzo sam se navikao na apple aplikaciju, ali je problem nepouzdanost iste i jako cesti bagovi, koji se jesu malo popravili u poslednjih par meseci, ali ne dovoljno i tvrdim da je starija aplikacija za android uredjaje po meni bolja.Мени ради, али џабе, скоро никада ми не показује аутобусе, тако да ми је потпуно неупотребљива, не знам у чему је проблем.
Slažem se da sns nije zadovoljan. Ubacili su stranca u ekipu koja je zajedno 15 godina, pritom stranac je prevara od igrača. Dobro sns hoće da ga smeni, znači smena šapića, novi izbori gde će i šapić biti protiv snsa, a i sa njim, i iz duplo boljeg rejtinga su jedva skupili mandat više od opozicije. Loša opcija za sns. A druga opcija je da njega sklone i da se umesto izbora izglasa novi gradonačelnik. Stvarno misliš da je Šapić toliki id***, da nema nijednog svog odbornika, a verovatno ih ima deset, i da mogu da ga obrišu ko ništa, i postave lupam Nikodijevića? Čisto sumnjam u to, nije totalna bu****.Pa, nekako se stiče utisak ni da sam SNS nije zadovoljan. Ako dobiju direktivu da ga smene, a verujem da će u nekom trenutku i to doći, kontam da će se prosto zameniti sa nekim drugim iz SNS-a ili SPS-a.
Mislim koliko god bio nezadovoljan Vesićem i "gradonačelnicima" sa kojim je on radio, nikad nisu imali ovakve (javne) prestupe. Zna se uvek da korupcije ima, a i videla se golim očima (npr. Cara Dušana ili Bulevar Patrijarha Pavla), s tim da sebi nisu dopustili da u javnost izleti ovakav snimak. Svakako sam skeptik u pogledu da će se tužilaštvo oglasiti, ali bi bilo kakva (normalna) vlast pala zbog ovoga - kako gradska, tako i republička, jer je on potpredsednik te svoje stranke.