astrodule
Professional
Grad raskine ugovor, Kentkart ulozi zalbu, zalba se odbije, sta onda? Medjunarodna arbitraza?
Koliko to moze da traje?
Koliko to moze da traje?
Dobro došli, strani investitori ...Šapić ladno kaže da je nebitno što je ovaj njegov šef kabineta obećao Turcima nameštanje tendera jer "on može da im obeća i pola Beograda ako hoće" pošto mu je on dao dozvolu da uradi sve što može da dođe do nekih informacija. A ako je išao korak dalje, onda je to već problem i onda neka ide u zatvor, a do tada će ga braniti po svaku cenu.
Jel može neko da ga zaustavi, svaki dan on napravi po 2 skandala.
Zašto im se onda izlazi u susret sa besplatnim noćnim prevozom?Biće interesantno, oni koji koriste aplikacije su uglavnom mlađi ljudi, ali oni se politički najapatičniji.
Nije ništa rekao što nismo znali i do sada. Naravno, užasno je da o prevozu odlučuju oni koji ga ne koriste. I dokle god bude tako, imaćemo jako kritične uslove. I što kaže Vesić: "I to je tako."Glavni utisak mi je malograđansko priznanje gradonačelnika Šapića da se nije vozio gradskim prevozom od kada je položio vožnju.
Kad gledam ove fotografije prosto mi je glupo što ne koristim javni prevoz jer imam privilegiju da radim na 15 minuta hoda od stana.U, al ga je spustio.