Šta je novo?

Naplata karata i kontrola - [ Beograd Plus,... ]

"Priznao krivično delo"?! . . jel to već doneta pravosnažna presuda? U pitanju su bili pregovori i onda se naravno nude razne opcije. Sada će biti podnete krivične prijave i sud će doneti presude.

"Priznao krivično delo"?! . . jel to već doneta pravosnažna presuda? U pitanju su bili pregovori i onda se naravno nude razne opcije. Sada će biti podnete krivične prijave i sud će doneti presude.
Ovo je primer kako društvo kroz relativizaciju gluposti vladajućih organa praktično i samo učestvuje u kriminalu koji će da nas pojede. Svakim danom se pomeraju stative, sada je uredu raditi ovo, vređati javno kolege itd. itd.

Ok, razumem da Pink i Informer nece da objave nista o ovome, ali sta cemo sa RTS-om?

69d19bb9d9a958931b3d45a6a4988ac4.jpg

Vaše pravo da ne znate ništa!

. . sada je uredu raditi ovo, vređati javno kolege itd. itd.
Ne može da se presudjuje i rasudjuje bez saznanja šta je istina, a na osnovu novinarskih naslova. Tek kada budu donete Pravosnažne presude moći će da se sagleda čitav "slučaj", a ne odmah da se donose razne ocene politički obojene. Ovde su iznete velike optužbe na račun rada te firme i trebalo bi sačekati da vidimo šta je istina.

Добро, знамо сви ко је и шта је СНС, било би чудо да није овако,
али ко снима и прислушкује разговоре градских функционера и ко их доставља @BIRNSrbija и са којим циљем?

• Sviđa mi se
Reagovanja: MC_
Pa nisu samo snimali samo gradske funkcuinere, nisu ih prisluškivali, već su snimali i sebe na sastanku - koji iz sasvim očiglednih razloga - nije bio javan (nije da se radi o izvozi super tajnog oružja, već o ugovoru o javnom prevozu).
I koliko sam shvatio, dostavljen je advokatima. Pravo pitanje je - zašto RTS ovo ne objavljuje?

Ako je sudeći po pravosnažnim presudama, neki radnici koji su javno govorili o poslovanjima nekih fabrika, ukojimasuradili, završili su sa pravosnažnim odlukama da dobiju nanogicu, dok nekim uzgajivačima organske hrane i suplemenata još uvek nema presude... ;)

Dobro znači "shvatili smo koliko je ovaj ugovor koruptivan", došlo je nakon što su ga odbili da sporazumno raskinu ugovor da bi dobili drugi nameštenim tenderom.

. . ко снима и прислушкује разговоре градских функционера . .
Pitanje je da li je to snimanje bilo zakonito ili bez znanja jedne strane, a to onda ne može da bude validan dokaz, pogotovu što može da bude i neke montaže. Biće interesantno narednih dana šta će obe strane reći u vezi krivičnih prijava.

Добро, знамо сви ко је и шта је СНС, било би чудо да није овако,
али ко снима и прислушкује разговоре градских функционера и ко их доставља @BIRNSrbija и са којим циљем?

BIRN radi za jednu stranu sluzbu.
To ne amnestira SNS i Sapica od kriminala.

Pa nisu samo snimali samo gradske funkcuinere, nisu ih prisluškivali, već su snimali i sebe na sastanku - koji iz sasvim očiglednih razloga - nije bio javan (nije da se radi o izvozi super tajnog oružja, već o ugovoru o javnom prevozu).
I koliko sam shvatio, dostavljen je advokatima. Pravo pitanje je - zašto RTS ovo ne objavljuje?

Треба добро испитати ко све стоји иза Бус Плуса и целе те приче са Кенткартом, чије су све то комбинације, ко се уграђивао, каква је ту муљачина.

Треба добро испитати ко све стоји иза Бус Плуса и целе те приче са Кенткартом, чије су све то комбинације, ко се уграђивао, каква је ту муљачина.
Nemam ništa protiv.
Samo to sada nije tema - tema je da gradski funcioner nudi istom tom Kentkartu nameštanje tendera.

Mislim da je Sapic hteo da iznudi novac od Kentkarta, pa kad oni nisu hteli raskida ugovor.
Obican kriminalac kao i ostala DS/radikalska ekipa.

Aplikacija za android je super, radi tečno bez velikih problema, plus možeš da vidiš da li je vozilo niskopodno, dok je za apple aplikacija težak krš, konstantno neguje i ne ucitava linije, izbacuje iz aplikacije i kad ucita vozilo ti ne možeš da vidiš da li je isto niskopodno

Moje zamerke na aplikaciju su, osim stabilnosti u radu, je što moraš da znaš broj stanice ili ime stanice, a to bi sve moglo da se reši na mapi (kao što klineš na vozilo za podatke, mogao bi i da klikneš na stanicu za broj i ime... a u nekoj varijanti i za vozila koja joj prilaze)... tj da se opcija "pronađi najbliže stanice" proširi da prikazuje sve stanice u sistemu, kada se pomera mapa. Takođe, aplikacija bi mogla da sadrži i red vožnje, pa da sve bude na jednom mestu, da ne moraš da ideš na sajtove da bi našao tu infomaciju.

Мени опција "пронађи најближе станице" НИКАДА није радила.

Sad sam probao i bacila me na granicu Albanije i Grcke🤣

IMG_20230411_144641.jpg

Meni radi, nisam znao da je to nekome problem.

GPS kasni i cesto masi za jednu ili dve stanice , na pojedinim linijama i ne radi .
objasnio je da im medjunarodna arbitraza ne pomaze jer je oprema vlasnistvo grada .
jedino sto mogu da dobiju je naknada iz ovog novog ugovora za izgubljenu dobit .
pomenuo je nekog lika sto je muljao sa karticama za telekom dopune da je vlasnik , a ja sam cuo da ta firma ima veze za zlatiborskim zidarima .
a mozda bi poreska mogla da im proceslja knjige

Vrh