Mozda izgledas mladoliko, kao ja :lol: Pa jos ako imas ranac :mrgreen: Osim ako ti ne dodje neko nadrkan pa te za***ava. Mene gledaju cudno kada im dam kartu jer vide da imam ranac, pa kasnije shvate zbog cega to radim kada vide da je studentska.
To je zato sto pre ulaska u vozilo[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=413672#p413672:32et7j71 je napisao(la):backup » 31 Oct 2016 14:17[/url]":32et7j71]...... Primetio sam da velika vecina ljudi ne overava nista.
Nemam pojma da li je obavezno ili ne (izuzimam BG: voz gde ne možeš da uđeš ako ne overiš) , svaki čas menjaju to pravilo , u pokušaju da povećaju naplatu kazni , ali u praksi to i nije tako. Nikada mi nisu pravili problem da li sam je otkucao ili ne , jer im je izgleda dovoljno to što vide da sam uplatio mesečnu. Samo sam jednom prilikom imao "problem" sa njima , ali zato što su me užasno iznervirali , jer su mi na potezu od Kanarevog brda do Trošarine tri puta tražili kartu. Taman spakujem kartu , kad evo opet kontrole. Treći put sam popizdeo i rekao da ne vadim kartu , da su me već dva puta proveravali na prethodnih nekoliko stanica i da proveri kod svojih kolega. Ona se onda naljutila i prosto uzviknula "Znači nečete da pokažete kartu?". Ja sam rekao da neću , jer ionako sad izlazim , a da ona može slobodno da zove komunalce , koji su tada bili locirani kod Pet solitera , i to njih desetak. Naravno , ništa se nije desilo , iako sam bio svestan da mogu da završim u Urgentnom , kao jedan muškarac koga su tako dobro sredili , samo zato što nije imao kartu , tako da je završio sa polomljenim nos i rebra i čini mi se da je imao i frakturu lobanje.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=413672#p413672:190zuje9 je napisao(la):backup » October 31st, 2016, 4:17 pm[/url]":190zuje9]Da li vlasnici mesecnih karti moraju da kucaju svaki put kada udju ili ne? Primetio sam da velika vecina ljudi ne overava nista.
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=413672#p413672:1qfz1hot je napisao(la):backup » Пон Окт 31, 2016 3:17 pm[/url]":1qfz1hot]Da li vlasnici mesecnih karti moraju da kucaju svaki put kada udju ili ne? Primetio sam da velika vecina ljudi ne overava nista.
Pa daj kompletnu informaciju, a ona je da je za osnovce u Beogradu godisnja karta 0 dinaraŽika":2ktwhbcy je napisao(la):
marrecar":2md7mlu8 je napisao(la):Vazi im za ceo sistem, ukljucujuci i nocne linije?
Možeš li ti, čoveče, jednom da sastaviš rečenicu sa nekim znakom interpunkcije? Imam utisak da u 90% slučajeva ljudi dva puta moraju da čitaju tvoje tekstove da bi ih iole razumeli.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=414036#p414036:3q7ftjtb je napisao(la):direktor » Sre Nov 02, 2016 1:31 pm[/url]":3q7ftjtb]Sto mu uopste dade licnu kartu drugo koliku kaznu ti je napisao od 2000 din ili od 6000 din sta pise na slipu koji ti je dao
Bio sam sa koferima, nisam htio da pretjerano reagujem na prijetnje koja je najvjerovatnije prazna. Pokušao sam reći-čovječe, prvi je, vraćam se kući ostavio sam kartice rodjacima. Posebno mi je krivo bilo jer sam vidio da to pojačava njegovu želju da me kazni, pružio sam mu ličnu i napomenuo ga da slobodno piše pošto je najvjerovatnije neću platiti jer me ne veže ničim država Srbija.direktor":3jr8p0km je napisao(la):Sto mu uopste dade licnu kartu drugo koliku kaznu ti je napisao od 2000 din ili od 6000 din sta pise na slipu koji ti je dao
Ma jasno. Međutim, brine me mogući pravni statusDzonTravolta":3jr8p0km je napisao(la):Prvo, možeš slobodno da ideš u Bosnu, ta njegova pretnja je prazna. Informacioni sistemi MUP-a i BusPlusa/komunalne policije nisu povezani. Sad, jedino ako Busplus raspiše crvenu Interpolovu poternicu, jer si težak kriminalac :mrgreen: :mrgreen: .
Drugo, neće ti stricu praviti neprijatnosti, jer imaju bezbroj sličnih situacija, ne znaju gde će pre na kraj. Ako se plašiš da ćeš baš ti biti taj jedan nesrećnik protiv koga će pokrenuti neki postupak, onda plati kaznu, ali - kažem - male su šanse.
A više to sa pretnjama tog tipa: nećeš moći da pređeš granicu i slično - ridžovani očito ne razlikuju neke pojmove.
Nikola Antić je, inače, protiv GSP-a pokrenuo radni spor jer je, kako navodi, pre dve godine prebačen bez rešenja sa radnog mesta vozača tramvaja u GSP-u na mesto kontrolora u firmi Apex Solution Technology, koja upravlja Bus Plus sistemom u Beogradu.