Danas u tramu u Bulevaru kralja Aleksandra usla kontrola dva puta, jedni za drugim. Prvo su usli njih troje, potpuno sam ih ignorisao na bilo kakav pokusaj interakcije, srecom su odmah izasli jer su dve koleginice nasle zrtveno jagnje i smaralr neku devojku, a zatim pozvali kolegu, koji je gromada, a odmah je prisao njima i pritom se "rasirio", verovatno da malo utera strah. Odmah na sledecoj stanici je usla druga grupa kontrolora koji su opet nasli zrtveno jagnje, nekog decka, pokusali da ga izbace. Pri tom su dvoje kontrolora izasli, treca kontrolorka je zadrzavala tramvaj. Posto sam ja bio u stisci sa vremenom i kasnio na vezbe na faks (inace bih stigao na vreme da kr**** vozac nije krenuo 3 minuta ranije), toliko sam bio iznerviran da sam krenuo ka toj kontrolorki da joj j...... i tako to, ali cim sam krenuo taj decko je izasao. I naravno, aparati su ostali blokirani.
Moram da napomenem da nijedno od ovo dvoje nesrecnika nije bio nepristojan niti je imao nekakav bahati stav. Nisu imali kartu, ali je to izgleda odmah bio povodo kontrolorima da oni budu bahati i da provociraju i glume neku silu.