tragac
Expert
Feanor":aviwhfrb je napisao(la):Najveci branitelji Bus plusa i agitatori redovnog placanja prevoza su uglavnom: 1. ljudi koji koriste privatno vozilo, 2. ljudi koji retko koriste gsp, 3. dobrostojeci koji pojma nemaju kako izgleda dobacivanje od 1. do 1. sa 24 000...
Jos nisam video nekog na forumu sa 24000 platom da se javlja kako redovno placa. Ako postoji svaka mu cast...
Prevoz u Beogradu placamo svi kroz budzet i ovo dodatno nametnuto placanje je cista pljacka s obzirom na to kako vas voze, u cemu vas voze i koliko neradnika iz viska imaju...
Ja radim na crno preko interneta, srećan sam što ću ovog meseca zaraditi rekordnih 250 dolara pa opet plaćam prevoz redovno. OK, dolar je ojačao pa je ta suma veća od tvoje 24 hiljade, al sam u oktobru jedva namakao stotinak USD. Prevoz se 1. mora plaćati i 2. mora biti redovan, tj, mora se poštovati usvojeni red vožnje. Razmišljanje suprotno ovom nas je i dovelo do pozicije da radimo za tu bedu. Ne plaćam prevoz jer mi se može je jednako stavu Željka Mitrovića koji ne plaća radnike mesecima iz potpuno istog razloga, jer mu se može. Svako mora shvatiti da se sve robe i usluge moraju plaćati i naplaćivati.