kingmanowar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 10.02.2010.
- Pohvaljen
- 595
@loyola
STF ti lepo rece, ni ja nista ne bih dodao.
STF ti lepo rece, ni ja nista ne bih dodao.
loyola":1a6xcn1z je napisao(la):Mogao bi malo kulturnije da se izrazavas. Ko to nema te pare? Kako zamisljas da se neko vozi za dzabe?
Kako zamisljas da se neko vozi za dzabe?
Izvoli, dodji kod mene malo u predgradje. Dacu ti smestaj, hranu, pice, sta god pozelis. Necu da ti dam pare za kartu. Izvoli pa pesaci do posla/faksa/skole. Samo molim te, nemoj vise da pricas kao da svi u Srbiji i Beogradu imaju tako savrsen zivot i da su bez ijedne brige, da imaju posao, pune frizidere i novcanike. Nije svaciji zivot tako savrsen kao, pretpostavljam po tome kako pricas, tvoj zivot. Stf je mozda malo preterao, ali ga potpuno razumem jer su tvoje poruke potpuno hladnokrvne, bez imalo saosecanja i razumevanja, na kraju i tvrdoglave.loyola":92x7xtcn je napisao(la):Ako neko nema 1120 dinara od studenata onda nek ide peske. Niko ne moze da me ubedi da je mnogo da izdvoji 10 evra za kartu. Oni koji najmanje imaju placaju a ostali se prave ludi. Telefon od 200 evra a nema para da plati kartu...
Uplasio se da nemate nesto opasno u tim rancevima muskarcima slabo i traze kartu obicno se sile na zenama i starijim ljudima i sta ce on u prepunom busu uopstemarrecar":33wjqw2v je napisao(la):Nazalost, i tu ima istine. Prekjuce je usla kontrola u skroz punu 306icu, covek zaobisao sve nas sa rancevima, a pregledao karte starijim osobama. Ne znam da li iz straha, u sta donekle sumnjam, ili iz nekog drugog razloga.nensav":33wjqw2v je napisao(la):A te mere ce kao suzbiti sverc?! Juce sam se probno svercovao-da ispitam taj (novi) sistem, niko me nije dirao, promenio sam 4 prevoza, kontrola je usla samo u jedan, rekao sam lepuskastoj curici da silazim na sledecoj stanici (stvarno sam i trebao izaci tu) ona me pustila.
Kao sto sam vec napisao ranije, ljudi ne kupuju karte zato sto mogu da se voze dzabe a ne sto ce puno da ustede. 1000 dinara za studente je kao mnogo? Puno je mozda za zaposlene cija povlastica kosta 3300 dindzi.
A slazem se da nisu samo sverceri krivi za kvalitet j. prevoza.
.
stf je objasnio sve ni ja ne bi nista dodao :kk:stf":1ru0emx0 je napisao(la):Не сери. Не знаш како је немати 1200 динра па можеш да си приуштиш да сереш по другима.
Znam ih dosta na jugu Srbije i kad nemaju para ne voze se.dare":1kb43fiw je napisao(la):stf je objasnio sve ni ja ne bi nista dodao :kk:stf":1kb43fiw je napisao(la):Не сери. Не знаш како је немати 1200 динра па можеш да си приуштиш да сереш по другима.
laki72":1mk1pimv je napisao(la):Interesantno mi je i to da podrzavamo maltretiranje i izdrkavanja nad onim nesrecnicima koji preko omladinske ili na ugovore rade u kontroli prevoza. Oni su verovatno iz besa prihvatili da rade nebi li koliko toliko popravili svoju ekonomsku situaciju...
milos.tro":6epmacd4 je napisao(la):utorak 16.09.2014. | 11:04
Veća prodaja, GSP vraća vozila?
Izvor: 24sata
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=900268
Pojačana kontrola putnika u gradskom prevozu od 1. septembra donela je povećanje prihoda od prodaje karata od 30 odsto.
Najveći porast očitavanja zabeležen je na linijama 16, 23 i 95.
U GSP “Beograd” odlučili su da nagrade putnike gradskog prevoza koji kupuju kartu. “U saradnji sa ‘Soko štarkom’ odlučili smo da od sutra ulazimo u vozila gradskog prevoza i delimo putnicima koji imaju kupljenu kartu čokoladice u znak zahvalnosti. Verovatno ćemo prvo ulaziti u vozila kod Pančevca, a onda u blizini tržnog centra ‘Ušće’”, najavljuje Milković