Žika":1rp071qg je napisao(la):Ti što ne mogu da plaćaju karte uglavnom su lepo obučeni, imaju skupe telefone.........
Uglavnom. Sto ne znaci da i oni koji ne mogu da placaju karte to rade jer im se moze i "stede". Poenta je bila da je potpuno neosnovano da se taj decko blati, jer niko od onih koji su to ucinili niti ga licno poznaju, niti znaju kako on zivi. Ne znam ni ja, i zbog toga nisam komentarisao da se sigurno lepo oblaci, u dzepu drzi Galaxy Note 3, na ruci zlatni sat, a ispod majice zlatnu ogrlicu, a ovamo nema da plati za mesecnu kartu. Sta me briga? Neka radi ko sta hoce, nasao neko da tera druge da placa kartu za prevoz, a ovamo autobuse vidi iz svojih kola.Žika":ijvyok71 je napisao(la):Ti što ne mogu da plaćaju karte uglavnom su lepo obučeni, imaju skupe telefone.........
Ovi sa uredno kupljenim kartama su suprotno gore napisanom.
Иде Апексу, који узима својих 8% и остатак пребацује Дирекцији за јавни превоз која потом пребацује превозницима по учинку.11030":1p0n72zn je napisao(la):Izvinjavam se sto upadam na zurku, ali imam jedno laicko pitanje. Kad kupim kartu, jel ta kinta ode gsp-u ili budzetu grada?
Nazalost, i tu ima istine. Prekjuce je usla kontrola u skroz punu 306icu, covek zaobisao sve nas sa rancevima, a pregledao karte starijim osobama. Ne znam da li iz straha, u sta donekle sumnjam, ili iz nekog drugog razloga.nensav":3scr909u je napisao(la):A te mere ce kao suzbiti sverc?! Juce sam se probno svercovao-da ispitam taj (novi) sistem, niko me nije dirao, promenio sam 4 prevoza, kontrola je usla samo u jedan, rekao sam lepuskastoj curici da silazim na sledecoj stanici (stvarno sam i trebao izaci tu) ona me pustila.
Kao sto sam vec napisao ranije, ljudi ne kupuju karte zato sto mogu da se voze dzabe a ne sto ce puno da ustede. 1000 dinara za studente je kao mnogo? Puno je mozda za zaposlene cija povlastica kosta 3300 dindzi.
A slazem se da nisu samo sverceri krivi za kvalitet j. prevoza.