Počeli su da šize, danas su krenuli da izbacuju neku devojku jer vozač nije imao da joj vrati sitno, devojka je stvarno htela da kupi kartu,al' ovaj je iskulirao, kao nemam sitno. Naravno, ja mirođija u svakoj čorbi, umešam se i pitam za legitimaciju, k'o prst u oko da sam mu gurn'o, nešto mi pokaže na foru kao na prepad, brže bolje sklonio, ono fazon preko bus plusa i slike mu stoji neki papir... Na sledećoj zaustavlja vozilo da izbace devojku i pojavljuje se neki debeli čikica koji se predstavlja kao "supervizor" ili šta god, lik ni nema legitimaciju, srećom umešali se tu i drugi putnici iznapušavali ih, jedva našli vrata.
Isto tako prošle nedelje, poslednji pravac, 78, na Slaviji ulaze 2 žene kontrolorke, dečko nema kartu i njih 2 krenu da se svađaju sa njim, on je nešto promrmljao kao "ma ajde šetajte", da bi mu ova rekla može mama da ti šeta, stvarno sam očekivao da je lik zabode, naročito kad su stale na vrata i rekle mu tako se kod mamice svoje možeš ponašati i kao ne daju da krene bus, međutim na pomen saobraćajne policije vrlo brzo su odustale od svoje namere i pustile su nas dalje...
Sve u svemu, krše kontrolori nekoliko propisa i zakona, ali ono što bode oči je njihovo ponašanje, na javnom mestu i u takvom poslu, nedopustiva je raspravka sa putnicima, naročito na takvom nivou.