Moje najskorije iskustvo: stigle mi dve kazne, napisane u julu na licnu kartu koju sam izgubio i uredno prijavio jos u januaru. Da napomenom, ako se nekom desi slicno, da ne gubi vreme u busplusu ili apeksu, jer ce ga uputiti u direkciju da pise molbu za storniranje.
Nego zanimljivo mi sledece: na opomenama pise linija,vreme, garazni broj, samo ne pise na osnovu kojeg dokumenta su one izdate (broj LK, to mi i u direkciji rekose da je problem za dokazivanje)...mislim da bi na sudu to palo samo tako, jer ime, prezime i adresu mozete naci i u spisku stanara ili telefonskom imeniku.
Na kraju dokaz u moju korust ispade to sto sam imao uplatu mesecne za taj mesec (sto opet nema smisla, mogao sam da je zaboravim i opet sam bez vazece karte) cudno zaista, sve se svodi na slobodno tumacenje i dobru volju.
Moram priznati da su u direkciji bili ljubazni i razresismo slucaj vrlo brzo u moju korist i rekose da ce (mada nesto sam skeptican)pozvati te kontrolore i skrenuti im paznju da pazljivije gledaju jer je to njihova radna obaveza (ono jes tako).
Eto apela da odmah prijavljujete nestala dokumenta, jer sta znam, mozda sam se i ozenio uspit, a da to ne znam
)