astrodule
Professional
To su karte koje najčešće turisti koriste.
Ako hoćemu u Evropu, mora da se zna kolike su realne cene nekih stvari...
Ako hoćemu u Evropu, mora da se zna kolike su realne cene nekih stvari...
Pa to što je gorivo papreno je dokaz da je grad razvijan u potpuno pogrešnom pravcu ,javni prevoz u 2.milonskom gradu baziran na autobusima i nafti,čak nije uvedena ni jedna nova trolejbuska linja ili tramvajska koje troše domaću jeftiniju struju,novi tramvaji idu sporije od starih,a za sve ovo vreme Gradska vlast je pravila i gradila i gradila i gradila..još preskupih saobraćajnica umesto da je gradila nezavisan šinski sitem baziran na domaćoj struji,tu leži problem.Promašaj u razvoju grada,koji sada papreno košta sve Beograđane. :kafa:astrodule":2xvcdwnh je napisao(la):Mislim da jednom za svagda treba prestati porediti plate kod nas i u okruženju. To što mi imamo nižu platu nego neko drugi ne znači da gorivo, delovi, hrana... moraju biti jeftiniji, nego da moramo radimo na tome da povećamo platu.
Meni je ovo fantasticno, pogotovo sto se eliminise prodaja karata kod vozaca, odnosno uznemiravanje istog, kao i to da nema problema sa ne vracanjem kusura. Takodje i nema onog izgovora da vozacu ne radi aparat, a vrlo lako moze i da se spreci razbijanje aparata kako bi se ukrao novac.Александар":2gm90m7b je napisao(la):Evo kako izgleda automat za karte u tramvajima u Becu
http://i42.tinypic.com/2lj5flh.jpg
Izvini ali mnogo smo pisali na predhodnim stranicama o tome pa je lakse da ih procita, a ima i drugih bitnih predloga od kolega forumasa,zajedno smo sagledali slucaj :kafa:becks89":2vl3s57s je napisao(la):Jel ti nije problem da ponovo postaviš to okvirno rešenje? Hvala.