kingmanowar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 10.02.2010.
- Pohvaljen
- 595
Ne bi me cudilo da su Djiki i apex ekipa ovo izmislili da bi se predstavili kao zrtve.
kingmanowar":pouxwob1 je napisao(la):Ne bi me cudilo da su Djiki i apex ekipa ovo izmislili da bi se predstavili kao zrtve.
bojan87":xjwy9qh3 je napisao(la):kingmanowar":xjwy9qh3 je napisao(la):Ne bi me cudilo da su Djiki i apex ekipa ovo izmislili da bi se predstavili kao zrtve.
da da 100% je zavera. Vi ljudi stvarno sve vise zivite u bunilu.
Prvo sto pomislite, zavera.
kingmanowar":2hcjb6zx je napisao(la):bojan87":2hcjb6zx je napisao(la):kingmanowar":2hcjb6zx je napisao(la):Ne bi me cudilo da su Djiki i apex ekipa ovo izmislili da bi se predstavili kao zrtve.
da da 100% je zavera. Vi ljudi stvarno sve vise zivite u bunilu.
Prvo sto pomislite, zavera.
A tebi su DS i Djitler isprali mozak da im slepo verujes sta god da ti serviraju na tanjiru, u tom slucaju prijatno!!
A mozda si i partijski net warrior , u tom slucaju respect!!
Elem, pics or it didn't happened!!!
Ако је ово тачно, како можеш у било шта да поверујеш а да не добијеш нити један једини доказ.?bojan87":3hq3j446 je napisao(la):To sto ja verujem da je ovo istina ..... jednostavno imam sopstveno misljenje i razmisljam svojim mozgom
Није девојка бахата него контролори, јер није она зауставила аутобус него они, иако немају законско право нити правни основ за тако нешто.bojan87":5e7rxh0o je napisao(la):Pre mesec dana jedna bahata devojka je zadrzala ceo autobus kod sava centra celih 10 minuta jer nije htela da ponisti kartu niti da napusti vozilo.
stf":1casllsa je napisao(la):Није девојка бахата него контролори, јер није она зауставила аутобус него они, иако немају законско право нити правни основ за тако нешто.bojan87":1casllsa je napisao(la):Pre mesec dana jedna bahata devojka je zadrzala ceo autobus kod sava centra celih 10 minuta jer nije htela da ponisti kartu niti da napusti vozilo.
Не смеју да задржавају возило у станици. Крше низ закона!
bojan87":ty39ve50 je napisao(la):stf":ty39ve50 je napisao(la):Није девојка бахата него контролори, јер није она зауставила аутобус него они, иако немају законско право нити правни основ за тако нешто.bojan87":ty39ve50 je napisao(la):Pre mesec dana jedna bahata devojka je zadrzala ceo autobus kod sava centra celih 10 minuta jer nije htela da ponisti kartu niti da napusti vozilo.
Не смеју да задржавају возило у станици. Крше низ закона!
Oni rade ya 25000 dinara i neko im je naredio da tako postupaju. Ako ne urade tako dobijaju otkaz. Mislis da je njima interesantno da rade sve to sto rade ?
I ako cemo pravo bahati su i jedni i drugi. Devojka koja ima najnoviji mobilni i sva je doterana i tera inat i njima i ostalim putnicima jer zna da joj ne mogu nista. E to ti je nas mentalitet, ona hoce besplatno da se vozi, oni rade ono sto im je receno, a mi koji smo otkucali kartu stojimo u vozilu 10 minuta.