Zanimljiva situacija danas u 16, ulazi kontrola prilazi devojci i traži joj kartu: ,,Nemam'' odgovori ona kontroloru. Ali vidim ja da je kontrolor neće pustiti bez kazne. Zašto nemate? Pa htela sam da kupim kod vozača ali mi je on rekao citiram: ''Da uživam'', kontrolor gleda ne može da veruje, ode on kod vozača šta je tamo sa njim pričao ne znam pošto smo bili u zadnjem delu autobusa. Posle određenog vremena vraća se kontrolor od vozača i kaže devojci da je vozač negirao da joj je tako nešto rekao. Kontrolor sada traži ličnu kartu, ona mu naravno ne da pravdajući se da ionako izlazi na sledećoj stanici. Međutim tada je kontrolor rekao nešto njoj što me je podsetilo ne neke naše rasprave ovde. Gospođice već ste ostvarili vožnju, da li bi vam palo na pamet da tako uđete u Maxi i ne platite. Ova ćuti sva pocrvenela, autobus staje kod YU biznis centra ona izlete napolje, međutim kontrolor krenu za njom. Šta se dalje desilo da li joj je naplatio kartu nemam pojma, Ja sam produžio do starog merkatora. Ovo je stvarno jedan od retkih slučajeva da vidim da je kontrolor baš bio uporan. E sada pitanje je ko je govorio istinu vozač ili ženska, nekoliko puta sam stvarno bio svedok kada neki vozači jednostavno ne žele da naplate kartu.